No ni. Meillä tänään kolme rataa ja hauskoja tuloksia:
Ekalta radalta muuten virheetön suoritus mutta keinun ylösmenolta kontakti virhe. Tää oli odotettavissa koska vauhti ja kontaktien ottaminen yhtäaikaa ei onnistu meiltä. Mutta oltiin kuitenkin aliajalla kolmansia, yhtään nollaa ei muistaakseni maxeilta tullu tältä radalta. Tuomarina Johanna Nyberg.
Tokalla radalla oletin Hallan vauhdin olevan hitaampi mutta mitä vielä! Jo toisella esteellä huomasin että nyt on VAUHTIA. Tällä radalla tapahtui nyt sitten SE mitä on jo pitkään "odotettu", Hallan ja mun eka hylky! Ja se tuli Hallan hypätessä esteen väärältä puolelta, en ohjannut siis tarpeeksi selkeästi. Aattelin että vedetään loppu rata kunnialla läpi mutta mun hoffiksi naamioitunut bortsu (siltä se musta ainaki tuntu) ei ollu alkuunkaan hanskassa (oli siis mulle liian nopea). No kyllä me sitte joskus tultiin maaliin, mutta oli siliti kyllä hieno hylky, JES! Tää rata oli Kati Walan.
Kolmas rata oli Kati Walan hyppäri ja jännityksellä odotin mitä Halla keksii... Nyt osasin jo vähän varautua normaalia nopempaan vauhtiin ja Halla oli hankassa. Nollahan sieltä tuli, parin sekunnin yliajalla, mutta oltiin silti parhaita eli sijotuttiin ykkösiksi! Jee... Ihanneaika oli maxeilla 38s. ja mineillä ja medeillä 40s...

Hienoo oli! Parasta oli että muistin kehua Hallaa ku se teki hienosti ja sillä tais oikeesti olla kivaa!
Upea päivä HARJA:laisilta kaikenkaikkiaan, hyvä me!

Johanna ja Halla