Tulipa taas kisattua, kokemusta karttuu :) Eka rata oli minusta ärsyttävä, ei tuntunut lainkaan kivalta. Siinä oli sellaisia "tökkäise koira sinne"- ja "pysähdy ja käänny tänne"-kohtia, joista minä en tykkää. Meille tule niistä aina ropisemalla kieltoja ja niin nytkin. En huomannut yhden kiellon olevan sarjaesteeltä, joten HYL.

Toinen rata oli kiva, hyvänä päivänä olisi voinut olla oikeinkin meidän juttu :) Vauhdissa vaan hukkasin taas koordinaatit ja hortoilin sinne tänne ja ohjasin Tuikunkin taas väärälle esteelle, HYL. No, meillä oli tällä radalla kuitenkin hauskaa, eikä siksi oikeastaan hyllykään harmittanut. Voi olla ettei koskaan saada tuloksia, mutta niin kauan ollaan kai plussan puolella kun kivalta tuntuu.

Ja Raumalla tajusin, että ei Tuikku taaskaan kisatilanteessa liian kuumana käynyt, se ongelma esiintyy enää treeneissä. Mahtaisiko siihen auttaa se, että ei toisi aina koiraa treeneihin suoraan tarhasta, koko päivän energiaa koonneena... Ja pitäisköhän mun viimeinkin alkaa luottamaan mun koiraan :-/

Näin syvällisten ajatusten parissa Suvi