Lauantaina aika olisi nippa nappa riittänyt mikä ilahdutti, puomin kontaktivirhe sitten tässä kohdassa ärsytti, elikkä jos ajan sais just riittämään niin joku muu sitten mättää.

Toinen rata oli sitten oikea virheiden keräysrata, Taran oli ihan pakko käydä katsomassa keppien numerolappu joka oli maassa, radalla oli myös okseri  ja siihen törmättiin, A:n sekä puomin alastulolta virhe, ja yliaikaakin saatiin aikaiseksi. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sunnuntai toi sitten lohtua edellisen päivän "haavoihin", vaikka mietin jo kannattaakohan edes lähteä. Ekalta radalta (agirata) tuli puhdas 0 :-) ja yllätys yllätys voittonolla, kävinkin kolme kertaa katsomassa tulostaulua onko sinne tullut virhe, mutta kyllä vaan kaulaan pujotettiin "kulta mitali".

 

Kun kaikkensa antaa niin sitten käy vanhalle niin että paikat ei kestä, elikkä reväytin oikean jalan takareiden, onneksi se tapahtui ihan lopussa ja sain Taran menemään kaksi viimeistä estettä vaikka itse linkutin perässä.

 

Toinen päivän rata oli hyppäri ja Salme Mujuselle tyypillinen, paljon suoria putkia, elikkä olisi tarvinnut keritä juoksemaan paljon, että olisi saanut koiran tulemaan hypyt kiertäen. Selvitimme kahdeksan ensimmäistä estettä ihan kelvollisesti, mutta sitten en enää ehtinyt oikeaan kohtaan ohjatakseni Taran hypylle oikein (en pystynyt tolla jalalla juoksemaan, vaikka sisukkaasti yritin), eli väärä este ja hyl.

Tässä vielä viikonlopun  tulokset:  

Kisa A    5,69                                                                                           

Kisa B  22,07                                                                                            

Kisa C    0 (sij. 1)  

Kisa D     hyl