Huuh mikä viikonloppu, eilinen päivä meni agiloidessa ja tänään aamulla istuttiin pari tuntia maalimiehenä hakumetsässä jonka jälkeen on maalattu taloa ja tehty klapihommia joten vanhan kropassa tekeminen tuntuu.. mutta asiaan !!

Elsan olin ilmoittanut vain hyppyradalle jonka tuomaroi harjoittelija Marjo Heino ja kuten todettu rata ei ollut mikään helppo ykkösille. En muista milloin olisin viimeksi jännittänyt näin paljon, hiukan olin tärinöissä ! Viimeksi ollaan startattu runsas vuosi sitten Rokualla ja kun tietää että koiruus voi "räjähtää" missä kohdassa rataa tahansa jos ei varasta (ja vaikka varastaisikin) niin oli kyllä kunnon tutinat ;)

No vaikka rauman möllikisat menikin ilman varaslähtöä niin ehkäpä Elsa tunsi jännitykseni ja varasti mutta alku oli  siihen "tosi sopiva" joten sain koiran silti heti hanskaan ja käskytin oikeaan aikaan ja oikealla sävyllä ja päästiin maaliin ilman virheitä !!! Yksi rima kolahti mutta luojan kiitos ei tippunut, olis ollut niin julmaa. Vauhtia oli ja tuloksena NOLLAVOITTO ajalla -13,36 :) Wau, "työvoitto", jos vois sanoa ;) Edellinen nolla on vuodelta 2004. Jospa se seuraava sitten vuonna 2012. Elsan kanssa seuraava startti joskus ensi vuonna, viimeistään Rokualla jos koiran varvas kestää.

Tyynen kanssa startattiin kaksi kertaa. Johanna Nyberg tuomaroi ja oli tehnyt mukavat helpohkot radat. Ekalla radalla ei virheitä vaikka puomikin oli kahteen kertaan ;) En ollut tyytyväinen rataan, koiruus oli hetkittäin ihan jossain muualla kuin tekemässä rataa kanssani mutta onneksi tuli NOLLA ja aliajalla -3,9, sijoitus 6./38. Toisella radalla oli jo parempi meininki ja tehtiin taas NOLLA. Hyppiksillä ei koskaan olla ihan kärjessä joten ajalla -2,7 oltiin 9./36.

Piirinmestaruuskisassa otetaan huomioon molemmat radat ja kun olimme onnistuneet molemmissa tekemään nollan aliajalla oli sijoituksemme kolmas eli piirinmestaruus PRONSSIA :)) Piirinmestaruudesta kisasi 17 kovaa medikoirakkoa.  Mahtava päivä !! Kiitos seuratovereille kisaseurasta, mukavaa oli. Pitkän päivän päätteeksi oli Kaitsu lämmittänyt mulle saunan joten mikäs mulla hätänä :)

Susann