Joo-o. Mitä tuostakin reissusta kertoisi. Ekalta radalta HYL. Onnistuin taas änkeämään ahterini Tuikun eteen niin, että kepeiltä tuli taas kielto. Sitten jätin Tuikun kokonaan ohjaamatta, jonka seurauksena tietysti väärä este. Pah.

Toiselle radalle lähdin jännittämättä ja päätin vaan tehdä rauhallista rataa. Menikin hyvin, jopa kepeille meno, kun annon Tuikun mennä ihan itsekseen. Kolmanneksi viimeisellä esteellä herpaannuin taas ja jätin Tuikun täysin selkäni taakse, jonka seurauksena se siirtyi väärälle puolelleni ja kielto. Eli tuloksena raivostuttava 5. Raivostuttava siksi, että taas se tuli mun taulapäisyyteni takia. Kyllä näin hidasjärkinen ihminen tarvitsisi verkkaisemman koiran. Ottaa päähän. Hienoa on se, että Tuikku teki taas kauniisti rataa, ei kohellusta, ei pudonneita rimoja, ei kontaktivirheitä, ainoastaan tumpelo matte. Pah, pah ja PAH!

No, Tuikku sai hyvin tehdyn kisapäivän palkaksi kunnon luun ja se on onneksi aina yhtä tyytyväinen kun saa hommailla, sitä ei maten töpeksimiset häiritse. Matte taas yrittää ensi kerralla, milläköhän sitä omaa aivotoimintaansa vaan saisi vilkastettua, huoh...

Muille HARJAlaisille vielä kiitos seurasta ja onnittelut hienoista suorituksista :)

 

-suvi & tuikku-