Nyt on ohitse Lempäälän "turnee". Elikkä kaksipäiväiset kisat Lempäälässä ja osallistuimme Taran kanssa molempiin päiviin.
Lauantain saldo;
A-kisa,  5 (puomin alastulo) ja yliaikaa 1,55 , tulos siis 6,55.
B-kisa,  5 (riman tiputus), mutta ... mutta ajan alitus, elikkä saavutimme ensimmäisen tavoitteemme kolmosissa, jes!
Sunnuntain saldo;
C-kisa, HYL, täysin oma moka, haltuunotto (joka toimi oikein hyvin) tapahtui liian myöhään, joten Tara ei saanut vauhtia pysähtymään tarpeeksi ajoissa ja törmäsi kääntyessään putkeen (johon ei tietystikkään pitänyt mennä vaan vieressä olevalle puomille), muuten virheetön rata sujui tosi hyvin, jopa kontaktitkin.
D-kisa, 0 :oD, meidän ensimmäinen merkintä kolmosissa, aika ylitettiin, mutta laillisesti (ainakin vielä), elikkä +0,79. Aliaikaan olisi ehkä päästy, mutta varmistelin kahdessa kinkkisessä kohdassa ja pysäytin Taran vauhdin. Ennen neljää viimeistä koirakkoa tulostaululla ei ollut kuin kaksi 0-tulosta, mutta lopulta sitten jäimme neljänsiksi.
Täytyy taas kerran todeta, että Lempääläiset osaavat tehdä kisoistaan mukavat, jäi viimevuotiseen tapaan tosi hyvä ja mukava olo ja kaikki toimii hienosti aikataulussa, tai oikeastaan koko ajan aikataulusta edellä. Edes lauantain sateessa "räpiköinti" ei olotilaa mihinkään muuttanut, sunnuntaina sai kisata viimeiseen maksirataan asti ilman sadetta, eikä sekään aivan kaatosateeksi yltynyt.