Eli lauantai aamupäivän hölkkäilyä Uudessakaupungissa :)

Maxi ykkösillä oli tänään harjoitusarvostelijana Marjo Heino ja hänen tuomarointinsa siunasi Markku Vuorinen. Molemmat radat olivat melko helppoja, kepeille vienti vaikeahko. Puomi puuttui molemmilta radoilta, sen sijaan A mentiin molemmilla radoilla kahteen otteeseen. Ensimmäiseltä radalta löytyi myös tosi paljon harjoiteltu pöytä...

Siiri teki ekalla radalla ihan kivasti töitä, pöytäkin meni ok ja a:n sekä keinun kontaktit. Maaliin saavuttiin ilman virheitä ja aikakin onneksi alitettiin -1,06 joten NOLLA tuli :) Ja sen lisäksi voitto kun ne salamannopeat bortsut kerkesivät tekemään virheitä ;) Jee !!!

Toinen rata meni samalla tavalla, a:n ja keinun kontaktit otettiin hyvin. Tälläkään radalla ei tullut virheitä mutta vauhti oli hieman nihkeämpää joten harmillisesti yliaikaa +1,44. Sijoitus tässä kisassa kolmas :) Jos nyt jotain voisi toivoa, niin se että kepit olis mennyt sutjakammin, ne oli ainut harmitus. Ja tiedän että Siiristä löytyy kyllä nopeampikin vaihde kuin tänään, vaikkei missään nimessä nopea koira olekaan ;) Tosi mukava kauden avaus ja kiva että harjalaisia oli taas useampi kisaamassa, yksin on niin tylsää !

Susann