Niinkuin Tuula jo kisaraportissaan kirjoitti, Lempäälässä osataan järjestää mukavat kisat, vaikka kolmosluokkalaiset saivatkin kisata todella märissä olosuhteissa. Joku totesi, että niin on kuin suihkussa juoksisi.

Kelly aloitti Hurrilan koirakkojen kisaamisen agiradalla tuloksella "hylky". Pari kieltoa keinulle menossa (lue: huolimaton ohjaus, ohjaaja ei varmistanut menoa!) ja sen jälkeen vielä kielto A-esteelle (lue: jälleen edellinen syy). Muuten oli mukavan sujuvaa ja hauskaa menoa. Toinen kisa olikin hyppyrata, johon startattiin miltei viimeisenä, Kellyllä oli vielä vauhtia varastossa ja koira tekikin niin hienon radan, että se palkittiin hyppyradan voittajana puhtaalla nollalla. Tämä oli Kellylle toinen nousunolla, joten kuka tietää, vaikka tyttö olisi vielä joskus kolmosissa. "Mummottelun" voi ainakin vauhdin puolesta jo unohtaa!

Pinja & Lena aloitti edellisen koirakon tavalla hylyllä. Pinja kävi "lievästi" kuumana pitkän kisatauon jälkeen ja jo lähtö lupasi hirveää vauhtia radalla. Onneksi alun kiemurat Lena pystyi korjaamaan, mutta sitten iski "putkihulluus" ja Pinja haki putken toiseen kertaan A-esteen sijaan. Putki oli sijoitettu A:n alle. Loppurata olikin sitten varsin mallikasta suoritusta, toisin ohjaaja saa edelleen olla tarkkana kontakteilla. Toinen rata olikin sitten "vesieste hyppyrata", eli vettä tuli kuin sieltä "Esterin p..." ja sitä oli pienen järven verran koko kentällä. Lena ja Pinja onnistuivat tällä kertaa startissa, hienosti ja ainoa pieni virhe tuli kuutos hypyllä, joka oli keskellä syvää vesilammikkoa, jota Pinja ilmeisesti epäröi pitääkö sukeltaa, uida vaiko hypätä ja kävi kysymässä asiaa ohjaajalta, siitä rapsahti sitten vitonen kiellosta. Loppu rata todella mallikkaasti malliin, sijoituksella 9. hyvällä ajalla. Ohjaajan tossut eivät muuten vieläkään ole kuivat yli vuorokauden kuivaamisen jälkeen.  

Radat olivat tosi mukavia ja kohtuullisia, aikataulut edellä ja järjestelyt muutenkin mukavat. Lena tosin totesi, että ne oli taas näitä "Kolkkalan" kisoja, harjoituksissa kulkee ja toimii ja sitten kisoissa ei tahdo saada kunnon tulosta.