No niin, nyt on tämän kesän lomareissu takanapäin ja matka kannatti, kyllä tuolla Kokkolassa on ihan mukava viettää viikonloppua. Ilmat nyt ei olleet parhaat mahdolliset, olin kuitenkin varautunut noihin keleihin ja lenkkareita olikin useampi pari mukana, niin sai vaihtaa kuivempaa jalkaan kun entiset lotisi märkinä.

Perjantai A-kisa. Kenttä oli hieman vaarallinen kun märkänä oli niin liukas ja paikoin oli kunnon lammikoita, mutta kyllä siitäkin radasta selvittiin. Tara teki yhden ympärimenon okserilla kun ponnistaessa jalka lipesi, se rämähti okserin päälle, niin että koko teline kaatui ja itse teki pari pyörähdystä, mutta pienen ihmettelyn jälkeen jatkettiin matkaa, tulos HYL. Sinnan radasta en oikeastaan muista mitään, siitäkin tuloksena HYL.

Lauantai B-kisa. Aloitettiin jo klo 8 hiemasen väsyneenä. Ei satanut mutta kenttä oli kyllä vielä ihan märkä edellisen illan sateista. Siis kauheeta, en muista tästäkään Sinnan radasta yhtään mitään tulos 10 ja yliaikaa 17.73 =27,73, Sinna oli tuloksissa ensimmäinen sijoittumaton (15/34) joten päästiin kuitenkin puolivälin paremmalle puolelle :-).  Taran rata on myöskin hämärän peitossa, ehkä olen vieläkin nukkunut vaikka kisa käytiin puolenpäivän aikoihin, tulos kuitenkin 10 ja yliaikaa 13.76 =23,76 viimeinen sijoitettu (20/55).

C-kisa. Voi kauheeta en taaskaan muista millainen rata Sinnan kans oli, todennäköisesti kaikki on ollut niin tasaisen hidasta ja takeltelevaa että ei oo jäänyt mitään yksityiskohtaa mieleen, tulos 15 ja yliaikaa 12.95 =27,95 ei sijoitusta mutta tuloslistalla heti Hallan jälkeen (10/38) joten jossain määrin parannusta. Taran tulos HYL, mutta tehtiin hyvä hylly josta jäi todella hyvä mieli, tällä radalla löydettiin Taran kanssa hetkittäin hienosti toisemme, upea tunne :oD.

Sunnuntai D-kisa. Sinna jatkoi tasapainoista menoaan tehden taasen kieltoja 10 edestä, mutta nyt mentiin hieman nopeammin joten yliaikaa kului vain 7.27 =17,27, hei me sijoituttiin jee.... (7/37) ja voitimme senioricupin osakilpailun tässä luokassa, elikkä meillä olis nyt mahdollisuus osallistua finaaliin. No joo, hauskaa......  Taran kanssa lähdimme sitten myös tavoittelemaan finaalipaikkaa, mutta kuinkas kävikään, teimme todellisen sähellys HYLyn, tällä radalla ei kyllä mikään mennyt PUTKEEN!!!!!! No ei se mitään, se oli semmosta sähellystä että rupes jo naurattamaan itseäkin siellä loppusuoralla (yleisöllä oli hauskaa jo vähän aikaisemminkin), jotenka finaalipaikka jäi lunastamatta.

E-kisa oli hyppäri.  Viimeiseen kisaan sitten Sinnaa yritettiin tsempata Pippan pasteijatuupilla, no olisko siitä ollut vähän apua en tiedä, tältä radalta nyt sitten tuli kuitenkin viikonlopun paras tulos, 5 ja yliaikaa 9.06 =14,06 (10/32). Alku lähti tahmeasti liikkeelle ja kepit mentiin niin hissukseen että hirvitti, loppua kohti vauhti alkoi petraantua ja loppusuora mentiin jo niin ihanasti että oli tosi kiva lopettaa kisailu Sinnan osalta tähän. Taran rata oli taasen sitä ihanaa menoa mistä nautin todella paljon, rataan tutustuttiin kaikki yhtä aikaa ja siellä oli ahdasta joten moni kohta jäi täysin hämärän peittoon, ei päässyt lainkaan suunnittelemaan liikkumislinjoja joten ehkä siitä johtuen en ollut ottanut huomioon putken suuta joka oli hieman hankalassa kulmassa, niinpä vaan lähetin Taran putkeen ja itse jatkoin matkaa, tässä kohtaa Tara lähti mun mukaan ja ohi putkensuun, siitä siis radan ainut virhe ja aikaahan siihen tietysti kului kun vein sen sinne putkelle takaisin. Tulos siis 5 ja yliaikaa 3.56 =8,56 (17/41).

Yhteenvetona; mukava kisaviikonloppu, sateista ja muusta sähellyksestä huolimatta. Radatkin parani loppua kohti (mihinkähän sitä olis yltänyt kun oltas jatkettu vielä pari päivää :-)).

Kiitos mukana olleille mukavasta seurasta, sehän on tämän kisailu viikonlopun suola. Viinien mautkin tuli testattua. Vaikka iltaa olisi ollut kiva viettää ulkona lämpimässä säässä, niin kyllä se tunnelma näytti syntyvän siellä mökissäkin.

Tulokset löytyvät täältä

Kuvia viikonlopusta täältä ja täältä sekä täältä