Laiska ohjaaja ei ole saanut aikaiseksi päivittää Pippurin tekemiä tuloksia. Mutta ehkä parempi myöhään kunnei milloinkaan :o)

Klag 11.-13.7. Eka startti vaarallinen sateen ja märän nurmikon takia. Virheitä tuli 15, yks näistä kontakti, mutta ei olisi ollut reilua huomauttaa siitä, koska esteet tosi liukkaat. Seuraavalla radalla oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita, melkoisten kaarteitten takia pari kolme sekkaa yliaikaa. Loput kolme rataa olivat hylsyjä. Tehtiin samaan hintaan yksi tai useampi ylimääräinen este ;o) Tuomareina olivat Jämsä, Pajari ja Sivonen sekä harjoittelijana Huittinen.

Tampere 16.7. Meille oli tehnyt varsin mukavat radat Kari Jalonen. Mää mokailin ekalla radalla (näytin huonosti, vedätin tyhmästi väärässä paikassa), tulos kymppi. Toka rata oli virheetön ja kolmisen sekkaa alle ihanteen eli nollatulos, mutta meno ei ollut kovin sujuvaa kaarteitten ja yhden tosi vaikean kohdan takia. Mutta kaikkinensa meillä oli oikein kivaa, tosin ei ollut ihan vielä toivuttu klagista, mikä painoi jaloissa ja tassuissa.

Helsinki 26.7. Pipan isoimmat kisat hienoissa puitteissa, maajoukkuekarsinnat jäähallissa, paikalla Suomen agikerma :o) Hiukka oon ylpeä meistä, että uskallettiin lähteä! Eka rata (Jämsä) ei ollut laisinkaan vaikea, hyppäri. En tajunnut oman juoksulinjan painavan Pippaa putken väärään päähän, mutta näin kävi ja hylly tuli. Muutoin rata tuntui oikein kivalta :o) Tokalla radalla (Hansen) olikin sitten kaikki kontaktit ja melkoisen haasteellisia kohtia. Ihmeitten ihme, me ei tehty virheitä, vaikka lähellä oli muutaman kerran ;o) Ihanneaika oli nollalla voittavan aika plus kymmenen prosenttia. Voittaja-Zenin aika kun kerrottiin 1,1:llä, niin eihän me siihen tieteskään ylletty, taisi olla kolmen ja neljän sekan välillä meen yliaika. Muutoin meen agiloinnin kolmas kerta yliaikaa! Starteissa jouduttiin odottamaan karsinoissa kolmen edeltävän koiran suoritusten ajan. Se tietty kuumensi Pippaa vaarallisesti. Plikka haukkua louskutti ihan himona ennen tokaa rataa, mutta sain sen istumaan startissa ja odotti kauniisti ja oli upeasti kuulolla koko aika. Kisat meni siis loistavasti ;oD Rata oli niin vaikea, että meen yliaikatuloksella olis päässyt jatkoon eli jatkamaan sunnuntaina. Ohjaajan heikon pään (lue: migreenin) ja huonon kuumuuden kestävyyden takia ei jääty jatkamaan agiloimista. Hieno kokemus, toivottavasti päästään joskus uudelleen :o)