Klagin ensimmäiset startit on takana. Oikein ihana kesäinen ilma.. kaatosadetta ja kuravelliä. Onneksi tuli otettua villasukat mukaan. :-) Nurmikenttä on tosi pehmeää kuravelliä. Vesiesteet tulivat tällä agilityradalla tutuiksi. :-) Starttin hyppyestettä siirrettiin hieman eri paikkaan medien rataantutustumisen aikana, kun siihen kertyi liian suuri vesieste. Tuomari (Jarmo Jämsä) meinasi tiputtaa ensin ensimmäisen medien hypyn miniksi, mutta lopulta päätti siirtää koko estettä metrin sivuun.

Sitten itse Manun ratasuoritukseen. Voin melkein vannoa, että osasin lukea Manun ajatukset lähdössä, kun se katsoi minuun. "Onks ihan pakko jos ei taho, kun täällähän kastuu turkki ja tassut.." hehee.. :-)
Suoritimme hienosti radan, jolla oli myös keinu ja kepit. Yksi ainoa virhe hypyltä, kun Manu käveli sen ohitse katsoessaan jotain jossain.. Yliaikaa oli 49,99 sek, eli eipä meitä sijoitettu, vaikka radalla tulikin vain yksi virhe. :-) Keinulla me vietettiin varmaan ainakin 30 sekkaa, mutta Manu suoritti kuitenkin ihan itse keinun ja minä olin todella tyytyväinen. Loppuratakin käveltiin loppuun hienosti virheettömästi.

Tämä meidän kävelyvauhti oikeastaan oli ihan hyvä tällä liukkaalla radalla, niin ei kumpikaan liukastunut. :-)

Ulkona sataa niin valtavasti, että ollaan mökissä ja on aikaa kirjoitella tänne blogiin. :-)

Terkuin, Jaana & Eetu ja supernopea Manu