Lähdimme kahden päivän kisamatkalle Kokkolaan ja tulokset reissulta ovat seuraavanlaiset:

Eka kisa Jarmo Jämsän agirata, ihanneaika jotain 50s. Hallalle nolla vaikkakin 0,25s "yliaikaa" mutta meidän toinen nousunolla siis :) Jipii! Olis ollu aliaika rata jos olisin tajunnu Hallan vauhdin ja olisin ollu ajoissa ohjaamassa sitä tokavikalle esteelle. 

Toka rata myös yllä mainitun tuomarin, ihanneaika taas 50 jotain. Tältä radalta virhe keinun ylösmeno kontaktilta (en antanu Hallalle tarpeeks tilaa suorittaa) ja hypyltä kielto kun en tajunnut Hallan olevan hieman normaalia nopeammalla asenteella mennossa mukana, en siis ehtinyt kunnolla ohjaamaan. Tulos siis 10 ja yliaikaa reilu 5s.

Kolmas rata tuomariharjoittelija Anne Huittisen ja tuloksena 10 sekä 13s yliaikaa, joka johtui mm. siitä että en saanu Hallaa kunnolla lähtemään mukaani ekalle esteelle (kyttäsi kuulemma jotain collieta). Siitä siis kielto ja toinen kielto tais tulla A:n jälkeen kun olin taas myöhässä ohjaamisessa tai muuten vaan hukassa.

Reipas oli mun haukku Halla! Se ei oo ollu pienen elämänsä aikana vielä kertaakaan yötä poissa kotoa ja stressaili vähän outoa reissua mutta hienosti se jaksoi silti! Meno radalla (varsinkin ekalla) oli kuulemma sen näköistä että Hallalla oli oikeasti kivaa :)

Lopuksi erityiskiitos hyvästä seurasta kisapaikalla! HARJA:n porukan kanssa on kyllä erikivaa!! :) Tsemppiä huomisille radoille!

Johanna ja Halla