Hyvää Juhannusta HARJAlaiset!

Päätettiinpä mekin Ruotsin näyttelymatkalta palaillessa poiketa Rokuan kautta, kun se sopivasti melkein matkan varrelle osui... Eilisiin startteihin ei ehditty, mutta tänään avasi Töppis toivottavasti pitkän ja maineikkaan agiliitouransa, heh :) Maine jäi tänään vielä saavuttamatta, mutta tulos kuitenkin S. Mujusen radalta, 15 virhepisteellä. Keinulta tuli ensin kielto, kun ohjasin Töppiksen sen ohi, tai en oikeasti ohjannut sitä siinä lainkaan ja vielä 5, kun ohjasin sen keinulle ylösnousukontaktin ohi. Lopuksi putosi vielä yksi rima, kun kertakaikkia juutuin ja hyydyin Rokuan hiekkaan ja Töppis kääntyi katsomaan, että missä se matte lyllertää. Sijoitus oli varmaan 15/n.27. Illalla kisapaikalle tultuani pelkäsin hieman, että hiihtostadion kuulutuksineen on liian raju kisapaikka Töppikselle, mutta maailmaa viime päivinä nähnyttä koiraneitiä tämä ei enää hetkauttanut.

Tuikku teki uransa parhaan radan saaden vain vitosen pudonneesta rimasta Mujusen radalta. Sekin meni yllätys yllätys mun huitomiseni vuoksi. Tuikku oli hyvin kuulolla ja teki mielestäni kaunista rataa, 2000 km autossa pitkin poikin Ruotsia on rauhoittanut sitäkin kummallisesti :) Sijoitus 8/n.20.

Ruotsalaistuomarin hyppyrataa jännitin etukäteen kovasti ja olin ilmoittanut kisa C:hen vain Tuikun. Aloitin radan heti väärin, ohjasin Tuikun putken ohitse ja jatkoimme hermostunutta etenemistä rimat lennellen. Puolivälissä rataa sain itseni rauhoittumaan ja ratakin alkoi sujua loppua kohti, tulos 15, sijoitus 9/n.20.

Huomenna jatketaan, Töppiksellä yksi startti, Tuikulla 2.

t. Suvi ja T-tytöt