Halla tarpoi tänään urheasti läpi kaksi agirataa Raumalla. Odotukset eivät todellakaan olleet suuret (varsinkaan vauhdin suhteen) mutta kivasti meni silti.  :)

Eka rata oli tuomari harjoittelija Marjo Heinon käsialaa jossa ihanneaika oli 46s. Halla teki hienon nollaradan :)  mutta yliaikaa (odotetusti) 11,23. Tällä tuloksella pääsi kuitenkin sijoittumaan kolmanneksi parinkymmen koiran joukosta. Jee :)

Toinen rata oli Kati Walan ideoima ja siinä ihanneaika oli 44s. Tältäkin radalta oltais saatu nolla jos olisin varmistanu Hallan renkaan suorituksen (joka muuten oli toisteks viiminen este). Putkeenmeno alussa oli niin sekava et luulin et oltais saatu siittä vitonen mut eipä saatukaan. Tulos siis "vähäisellä" yliajalla 30,06 ja sijoitus 6/22.

Nyt on kiva jossitella: jos aikavirhettä ei agikisoissa laskettais niin mun laskujen mukaan oltais oltu molemmissa kisoissa toisia.  :)

Halla oli hidas mutta ihmeen urhoollisesti se silti jaksoi. Ohjaaja oli kyllä ihan väsynyt kun kotiin lähdettiin. Hyvä reissu oli! :)

Johanna ja Halla