Toki mekin lähdettin melkein naapurikaupungin kisoihin Pippan kanssa :o) Olin edellisenä yönä nukahtanut mahalleni, mikä teki mun vääränmalliseks todetun selkänirankani takia hirveän jäykän ja kipeän alaselän. Aluks en pystynyt kävelemään suorassa, mutta toisessa startissa jo juoksin, niin hyvin vertyi. Pippa on suht rauhallinen näillä kuumilla ilmoilla ja aivan ihana ohjattava :o) Se jopa suostuu menemään startissa istumaan ;o)

Eka rata oli aikamoisen haastava, tuomariharjoittelija Marjo Heino oli tehnyt meille kunnon kiemurat. Kolmannella esteellä en pystynyt näyttämään Pipalle oikeaa suuntaa ja se hyppäsi takaisin, mistä hylly. Parin esteen päässä sattui selkään niin älyttömästi, että meinasin luovuttaa. Onneks en luovuttanut, sillä Pippa teki tosi hienoa rataa ja meni upeasti, vaikka ohjasin pääosin takaa, kun selkä esti etenemisen. Tuloksesta huolimatta onnistunut rata ;oD

Toka rata olikin sitten varsinaisen tuomarin eli Ritva Herralan käsialaa. Rata oli helppo, ei tuskin lainkaan ansoja ja esteitäkin tais olla vaan 17. Erikoismaininta kummaltakin radalta, että upeat kontaktit, hyvä Pippanen! Tää rata tehtiin virheettä ja hävittiin sikanopealle voittajalle vissiin kaks sekkaa. Pips meni tosi hienosti ;o) Oltiin siis nollaradalla kakkosia hurjasta 12 koiran joukosta.

Maria