Ilma on ollut tähän asti aurinkoinen ja lämmin. Sadetta ei ole tullut kuin pari pisaraa silloin tällöin.

Sitten ensimmäiseen starttiin. Manu otti heti kahdella ensimmäisellä esteellä hyllyn, kun suoritti ne väärässä järjestyksessä.. :-) Sen jälkeen mentiin hitaasti rataa lävitse. Keinulla tuli taas täysi stoppi ja vaikka laskin keinun käsin alas, niin Manu ei meinannut tulla alas sieltä. Loppuyhteenvetona voisin todeta, että Manulla ei ollut yhtään virtaa suorittaa todella raskaspohjaista rataa. Radan pohjahan on kuin yyterin hiekalla juoksisi.

Muuten olemme aikaa kuluttaneet täällä syömällä mestarikokin luomuksia sekä lenkkeilemällä jonkin verran koiruuksien kanssa ja samalla tutusten ympäristöön, jossa olemme nyt jo kolmatta juhannusta viettämässä. (ja silti ympäristö on jäänyt hieman tuntemattomaksi.)
Valokuviakin on tullut otettua todella paljon, kun luonto on niin kaunista. Olisin laittanut hienon juhannuskuvan tähän liitteeksi, mutta kun kameran kaapeli jäi kotiin.. höh..

Hyvää Juhannusta koko agilityporukalle myös täältä vajaan 600 km päästä. :-)

P.S nyt täytyy rientää palkintojenjakotilaisuuteen, kun Kelly & Pasi pokkasi sijoituksen, mutta he saavat itse kirjoittaa raporttinsa. (älkää kertoko, että juorusin tuloksen jo teille. :-))

Terveisin, Jaana & cockeri-pojat