B kilpailu oli Salmen rata, joka oli huomattavasti suoraviivaisempi/vauhdikkaampi, kuin ruotsalaisen tuomarin radat. Ruotsalaisen tuomarin radat ovat ykkösille tosi vaikeita kieputuksia. Makseille tuottaa ongelmia ahtaat esteiden välit. Esimerkiksi perjantaina medi1:ssä tuli vain 3 tulosta ja kolmossija irtosi muistaakseni jollain 25 virhepisteellä.

Sitten B kilpailuun.. Manu meni hienosti pari estettä ja sitten minä olin myöhässä ja koira kerkesi käymään haistamassa pituutta, josta tuli hylly, mutta sitten tapahtui jotain ihan odottamatonta.. Manu pongasi keinun, jolle kiipesi ja suoritti sen ihan ITSE! Jee! Olin hiukan riemuissani ja sitten suoritettiin vauhdilla ja iloisesti riemuiten rata loppuun ja vielä virheettömästi. Nyt voin sanoa, että oli todella hieno hylky.

C kilpailu olikin taas ruotsalaisen tuomarin hyppyrata. Taas meillä oli hieno rata, vaikka alussa Manu meni saman putken kahteen kertaan, josta tuli hylly. Loppurata oli iloista menoa loppuun asti.. joku rima ehkä tippui matkalla (en muista), mutta nyt koira tuntui vähän jopa nauttivan(?) tästä lajista. :-) Taas mä olin tyytyväinen pienen pieneen edistysaskeleeseen.

Tänään sunnuntai aamulla kello 8 olikin sitten D radan vuoro, joka taas oli ruotsalaisen tuomarin käsialaa. Hän oli keksinyt ottaa lähes kaikki esteet radalle mukaan. Ilma oli vähän tuulinen, mutta tuomari halusi silti ottaa pussinkin mukaan. Pussin päällä seisoi koko ajan ratatyöntekijä, joka siirtyi askeleen sivuun, kun koira oli pussissa. Aikamoinen häiriötekijä, kun pussista lähdettiin 90 asteen kulmassa juuri siihen suuntaan, missä ratatyöntekijä seisoi. Epäilen, että ei kyllä seiso siinä, kun maksien radat alkavat tai tulee törmäys.

Manulla oli vähän liikaa vauhtia päällä ja se kerkesi suorittamaan kaikki esteet melkein kahteen kertaan. Voisin sanoa, että se kohelsi radalla. Kuuluttaja kuulutti, että Manu päätti suorittaa esteet oman paremman suunnitelmansa mukaan. :-) Mutta hei.. suoritti taas keinun ihan itse. Se on meille nyt suuri voitettu mörkö! :-)

Vaikka Manu onkin saanut pelkkiä hyllyjä, niin ovat Hurrilat saaneet hienoja tuloksia aikaiseksi. Eivät vaan ole kerinneet kirjoittamaan tuloksiaan. :-)
Ja Suvi koirineen ovat kanssa tehneet hienoja tuloksia, kuten Suvi kirjoittelikin.
Oli hieno yllätysvieras! :-)

Terkuin, Jaana