Möllikisa meni tytöiltä lämmitellessä, tuli 5 tai 10 virhepistettä, mutta ihanne aika alittui. Kisaamattomien kesken sijoitus oli 2.

Kun tytöt oli saanut "kylmät pois" meni 1-luokka yli odotusten aiheuttaen yllätyksen kaikkien osallistujien kesken. Eli ainoa 0-rata ja reilu ajan alitus, sijoitus 1!

Ilta venyi pitkäksi, mutta Kia-Emilia halusi mennä vielä avoimeen, vaikeassa radassa tuli hyl, Hetan hypätessä yhden esteen väärältä puolelta, aikuisten ja pitkään kisanneiden "helpotukseksi". Koirakko sai kyllä paljon kannustusta ja ansaittuja kehuja.

Saavuimme kotiin vasta 23 jälkeen väsyneinä, mutta onnellisina. Nyt kisakalenteria selaamaan ja virallisia kisoja etsimään... Huoltojoukkoihin siirtyminen on nyt omalta kohdalta itsestään selvä asia. Onneksi sentään "kelpaan" vielä treenaamaan Hetan kanssa ja katsotaan urkeneeko Iisalle agility uraa ollenkaan.

Samoin taisi käydä myös näyttelyissä kun Nea-Julia esitti Hetan hienosti ja jatkossa Kia-Emilia ilmeiseti Iisan, ainakin JH-kehässä. Onneksi autokuskia sentään vielä tarvitaan :)

Johanna