Voi pirskatirallaa, juuri tätä mä kaipasin sm-kisojen alla, epäonnistumista !!!

Eka rata näytti pahalta mutta olikin sitten rataan tutustumisen jälkeen helpon ja mukavan oloinen.  Tuli kyllä taas kolme laajaa kaarrosta johon paloi aikaa ja ainut virhe se pirun puomi. Mistä se nyt taas on keksiny hyppiä kontaktin yli kun on jo jonkin aikaa ottanut ne hienosti, tylsää.  Tulos siis 5, aika -2,77 ja sijoitus viides.

Toinen rataan tutustuminen tulikin äkkiä kun oli niin pienet kisat. Tämä olikin jo haastavampi ja parissa paikassa sai todella miettiä miten sen ottaisi. Yksi vaikea kohta jäi huomaamatta, kepeille meno, se meni ihan pipariksi. Tyyne ampaisi suoraan keppien puoliväliin ennenkuin olin hereillä.. hölmö minä. Kepeiltä siis vitonen. Seuraavaksi puomilta hyppäsi taas railakkaasti kontaktin yli. Meikkikseltä palo käämi ja otin puomin uudestaan jonka jälkeen poistuttiin radalta -> hyl. En ole muistaakseni ? koskaan kisoissa "uskaltanut" ottaa puomia uudestaan joten päivän paras oli tuo treeni, muusta ei sitten voi olla tyytyväinen.

Mutta ompa kiva olla reissussa, nää huonot radat ei tunnu lainkaan niin pahalta tällaisella retkellä kuin jos olisi käynyt vain kääntymässä kisoissa. Joten hymysuin täällä parakki hostellin huoneessa ollaan :)

Susann