Doddii.. kyllä se meilläkin pikkuhiljaa alkaa sujumaan, eikä välttämättä tarvitsekaan lähteä sinne pitsinnypläyskurssille..

Meillä oli 2 starttia TAKUjen 5-vuotis juhlakisoissa. Eka rata oli tuomariharjoittelija Anne Huittisen käsialaa. Manun rata oli sujuvaa suoritusta keinulle asti, jossa Manu rupesi näyttelemään vapaudenpatsasta. Mä yritin hyppiä, pomppia, taputella käsiä, kehua, komentaa ja olisin varmaan voinut seistä päälläni, niin poika päätti seisoa vain paikallaan kuin patsas. Katseli vaan, että mitähän toi emäntä tossa huitoo. Otinpa sitten hylyn keinulta laskemalla sen alas, että päästiin jatkamaan matkaa. Loppuun astikin tulitiin sitten yhdessä, joka on meille suuri voitto edellisiin kisoihin verrattuna. Matkalla taisi tippua pari rimaa, mutta ei haitannut yhtään, vaan olin todella tyytyväinen rataan.

Toinen rata oli Kari Jalosen käsialaa ja siellä oli taas the mörkö, eli keinu. Rata oli suunniteltu niin, että siinä oli alussa sellaista tekniikkakierrätystä hypyille. Kiva rata. Manun kanssa suoritettiin rataa hitaasti, mutta varmasti keinulle asti, jolloin alkoi taas vapaudenpatsas -näytös. Ihan sama mitä yritin, niin poika ei liikahtanutkaan. Taas jouduin ottamaan hylyn ja laskemaan keinun alas. Loppuun mentiin taas virheettömästi. Radalla oli kepitkin, joten oli hienoa suorittaa nekin virheettömästi.

Hieno aurinkoinen päivä ja kisapaikalla mahtava fiilis. Pojat kävivät kisojen jälkeen uimassakin, kun oli niin kuuma päivä. Itse en kyllä tarennut kuin kastella varpaat, kun oli aika jäätävää vettä.. :-)