Oltiin ilmoittauduttu kahteen viimeiseen starttiin jotka tuomaroi Nyberg, päivän ekan startin olisi tuomaroinut S.Mujunen joten katsottiin tarpeelliseksi jättää se startti väliin jostain syystä ;) Ettei vaan tuu sanomista seuraavalla kurssikerralla..hehheh.

Ensimmäisellä radalla kaikki meni suht sujuvasti, pari vaarallista paikkaa ohitettiin ilman virheitä ja loppusuoran puomin kontaktikin tehtiin varmasti. Radalta löytyi sarjaeste jota ei olla harjoiteltu, se otettiin suurinpiirtein "kävelyvauhdilla" ettei rimat tipu kun en ollut lainkaan varma olisko ponnistukset osunut kohdalleen kovassa vauhdissa.. Joten pliis, jospa seuraavissa tekniikkatreeneissä vaikka harjoiteltaisiin tätä aivan unohdettua taitoa !  Radasta jäi ihan ok fiilis, tuloksena siis nolla. Vauhti oli hiukan nihkeetä ja vähän oli sellaista varmistelun makua mutta ei se mitään, nyt on SM-NOLLAT koossa :) Aika -3,46 ja sijoítus viides/37 :)

Toisella radalla hylky kolmannella esteellä, se siitä haltuunotosta, äänenkäytöstä ja niiden harjoittelusta. Pariin kertaan yritin aloittaa radan uudelleen mutta tökki pahasti, ohjaajan hermorakenne -1 joten jätettiin homma kesken ja poistuttiin paikalta häpeämään..

Varkauteen aiotaan ilmoittautua, katsotaan josko päästään paikan päälle... Vähän paha sinne on kyllä lähteä kun hyvin niukoilla on ne kisapäivät että molemmat radat onnistuvat. Ja sitä vauhtia tarvittaisiin kyllä roimasti lisää.  Mutta mummo pääsköön vielä  kerran arvokisoihin, kyllä ne bensarahat jostain raapaistaan... toivottavasti..

Susann