Käytti sit Turuss lauantain, vähä niinku testaamas Salme oppei. Muuten men hyvin, mut ohjaaja ol unohtan melkke kaikk opit!

Eka pyräys ol HYLKY, henk ei kulken ja suu ol ko Tuntemattoman Sotilaan alikersant Hietasen suu Mannerheimin syntymäpäivien jälkke, ei kyl samast syyst. Jännit vaan niin p...sti, ettei saan sanaka ulos ja henk ei kulken. Taika men totutul vauhdill ja mää peräs.

Toine rata 10 virhepistet (hypy ohi ja keinun kialto), aik -17 ja risat. Ekä pyräykses ko Taika tek lentokeinun niin ny mä ajattelin hirastaa koiraa ja karjasi ennen keinu, et orota, rassukka pelästys ja kiers pual rata enneku tuli taas takasi mun tyä ja tek hianon keinu. Aikka palo siin kaarrokses tommoset 7 sekuntti et torelline puhras rata olis ollu - 25 sekuntti (vireolt arvoite). Niin et hyvä rata ja aikka vaik mite. Nämä ol molemmat Salme ratoi, pitki suari ja äkäsi käänöksi.

Kolmas olki sit Nybergin tekemä, ja kiva rata oliki, paljo mutki ja hyvi suariiki pätki, tulos ol va taas hylky.  Kolme "kialtto". Ei Taika mittä kiältäytyn, se vaa kerkes esteitte ohi ja tul sit takasi ko ohjaaja vihroinki kerkes mukka kertomaa mitä pitäs tehrä.

Vähä jäi semmone kissap...ka maku suuhu (viitate erellee siihen Hietase akan poikkaan). Meinaan harmittaa Taika pualest, ko se tekis jos ite muistais men rauhassa. Nyt täyty siteerat alikersantti Rokkaa vapaamuatosest, "men ens mut kat hyv tarkast, sie älä ol hätäne mut ol nopia". Et semmottis tält reissult. Kyl me viäl joskus.

PS. Onne kaikill ko teit hianoi ratoi, ol sit tuloksen sijotus, hylky tai hyvä rata muuten, ol hiano ol mukan.