Tuomarina oli Salme Mujunen jolta olin jo saanut oppia kahden kurssipäivän ajan ja koitin niitä oppeja pitää mielessä suunnitellesani radan suoritusta.
Ekalta radalta nappasimme 10 ja yliaikaa 2.08, tulos siis 12.08. Toinen virhe johtui ihan omasta mokasta kun ajauduin hyppyesteen toiseen laitaan ohjaten näin Sinna liian sivuun ja se lähti kiertämään estettä, toinen virhe tuli sitten tästä pelkäämästäni keinusta, eli Sinna kieltäytyi menemästä keinuun ja lähti taas pakenemaan kauemmas, mutta ihme kyllä, sain sen kuitenkin palaamaan takaisin ja menemään keinun.
Toinen rata suoritettiin lähes käänteisenä johon tehtiin vain pieniä muutoksia. Lähdettiin taas ihan mukavasti liikkeelle, selvät terävät käskyt (Salmen oppeja) tehoaa Sinnaan kun vaan muistan niitä antaa, keppien jälkeen oli hyppyeste ja sieltä putkeen (piti olla helppo nakki), mutta jostain kumman syystä (en vieläkään tiedä mistä) meni putken sivuun, siitä siis vitonen, taas mentiin eteenpäin, kahden hyppyesteen välissä taas tökkäs, kun valssasin ja meni nuotit vähän sekaisin enkä muistanut antaa kunnon terävää käskyä niin vauhti hiipui, no selvittiin siitä kohdasta kuitenkin eteenpäin, saavuttiin kohtaan missä hypyn jälkeen oli keinu ja eikös Sinna sen pongannut ja säntäs karkuun, taasen sain sen kuitenkin tulemaan takaisin ja suorittamaan radan loppuun. Keinulta ei tullut vitosta karkas käsistä sen verran kaukana kyseisestä esteestä, tulos siis 5,84.
Päivä tiivistettynä, ihan hyvä.  Nää ei nyt sitten jääneetkään viimeisiksi kisoiksi, katse on suunnattu Raumalle. Jatkossa sinnikkäämin pitää muistaa kunnon käskytykset ja todella hyvä haltuunotto ennen keinua, katotaan mihin näillä eväillä päästään.

PS. Kiitos Suski blogin ulkoasusta, olin haltioissani nää nähdessäni, todella hieno ja nää värit ainakin omaan silmään on oikein napakymppi.