Tänään lähdettiin ajoissa 05.45 kohti Hämeenlinnaa ja E-HKK:n järjestämiä kisoja joissa tuomarina toimi ykkösillä Risse Koponen. Hallan kanssa sujui taas jotakuinkin tuttuun malliin, virheitä muutama ja yliakaa molemmilta radoilta.

Ekalta radalta tulos 15 ja yliaikaa roimasti, ihanneaika 48s. Virheitä tuli ainakin kepeiltä ja renkaalta jostain se tuomari pisti meille vielä muutamat pisteet lisää mutten tiedä tarkalleen mistä. Tästä radasta jäi pahamieli. Halla ei menny rengasta ja jäi pitkäks aikaa nuuskimaan maata renkaan edessä. Muutenkin oli koira ja ohjaaja hukassa. Hö!

Meinattiin lähteä kotiin ennen hyppyrataa kun aattelin että ihan turhaa viedä Halla nuuhkimaan rataa. No mentiin sitten kuitenkin radalle ja virheetöntä olis meno ollu jos Halla olis menny renkaan!!! En tajua, yleensähän Halla on menny ilman ongelmia renkaan. Outoa... Mut, tärkeintä se että jäi kuitenkin hyvä mieli ja tällä radalla oli ohjaajallakin sellainen olo että vähän ties mitä teki :D Niin ja kaks tulosta sentään taas (vaikka tossa ekassa ei kyl paljoa kehumista oo..)

Rengas otetaan nyt tehoharjoitteluun ja kepit. Vauhtiakin olis kiva saada.. Hyppäriltä teki nopeimman ajan joku bordercollie, 15sekkaa ja risat! Huh,huh! Onneks hoffit ei mee ihan niin lujaa, se olis jo vaarallista.

Johanna ja Halla

ps. Joku on loihtinut kivan uuden ilmeen blogiin :)