Jaha, mist  tämä ny alkas ? Tiätysti 2. luakan kisast ja meiän "mummost", joka ei muuten ol ennnää mikä mummo, ainakan vauhrist päätelle, tai sit sil on piru hyvä lääkke (Huom! Ei ruuppingi)! Ensmäne kisa ja flikka täyn menohalui, et joutu oikke pirättelemä niskavilloista lähös. Eiku radal täys vauhti päällä, kauhia vauhti, yllätti vierell pysytellee kavaljeeringi. Kiärtel kaartel oikke hianosti niinku pitiki jopa A-esteen vaikk "ylösnousemus" olki pikkasen tiukkaa , niingu tapohi kuulu, mut men gumminki. Ainoa moka koko radal ol tiätyst se kuulusa kavaljeeri moka, luul et "daami" menis ilman luotsaust puamil, mutt ei vaan (kialto)! Lopu meniki sitten hianosti, eikä mikkä hullumpi tulos, pikkasen yliaikka (ei paljo) ja se yksi vitone, tulos 1. sija. Tone stratti ei sit paljo kommenttei kaipaa, ohjastaja liäväs onnen huumas, ja kaik päi perset, vaik kyl mummo silt hianost meni, tulos ol va hylky!

Meiän toiset "primadonnat" starttas sitte meiän vanhuste jälke. Ensmäne startti ol vissi piänt harjoittelu ja siin  pien virhe kepeil ja sit tul ripa alas (okseri) ja pient erimiälisyyt hypyl (kielto) ja yks kontaktvirhe, pikkase ylaikaa, sijoitus vissi 8. Toinen rata ol mukava tuntune ja nopia, paljo vinkelkäännöksi. Hianost lähti pari liikkel ja selvitt kaiken hianosti, muute mut yks piän ylimääräne lenkki ko flikka meinas karata putkee ja sit viel A:n alastulo jost kontaktivirhe, täst voida kyl ol erimiält tuomariharjoittelija kanss, mone sano, et vaik se ol hilkul niin kyll flikal kontakti ol. No, lopputulos 3. sija ja hiuka yliaikka, muuten kumminki hianost.

Koko kisois ei muuten paljo tuloksi teht viäl vähemmä nollatuloksi (2 luokas 2 startti/kokoluok tais ol pari nollatulost), aja oll tiukoi ja rada kimurantei. Kaikk rada tuamaroi muute harjoittelija Anne Huittinen. Kiva ol ja muutenki mukavaa.  Kyl Hurrilas olla tänä ehtoost aika mairet!