Tyttöni Taika on vasta 2½ vuotta, jo täysi tekijä agilityradalla jos vertaa ohjaajan ikään ja taitoon. Eka rata Markku Vuorisen nopeita suoria ja tiukkoja käännöksiä sisältävä, miellyttävä rata. Meillä täydet mahdollisuudet nolla suoritukseen, mutta Taikan nopeus yllättää minut edelleen ja nytkin kiellot tulivat esteiden ohituksista (huono tai puuttuva ohjaus). Aika taas todella nopea, joten tarkkuutta lisää.

Toinen rata samalta tuomarilta todella kiva myöskin. Taas ohjauksen puute teetti virhepisteitä ja nolla jäi saamatta. Sijoitus ilmeisesti 10. sija ja aika taas huippu.

Sadun opetus on, että ne radan osat joita et rataan tutustumisessa ajattele riitävästi, tuottavat ne harmittavat kiellot! Taikalle ei enää esteet tuota ongelmia, ne suoritetaan oli ohjaaja millä puolella tahansa (A:n alastulokontaktia täytyy kyllä treenata, täytyy varmasti kesällä nikkaroida A) ja pienet takaleikkaukset ja muut hienoudet alkavat löytyä. Tyytyväisenä voi suunnata tuleviin kisoihin tällaisen koiran kanssa!