Melkein oli kuin Kinder-yllätys munasta olisi putkahtanut se kauan odotettu lelu. Markku Vuorinen oli suunnitellut nopean ja "suoraviivaisen" hyppyradan. Siinä oli sitten kuitenkin sellaisia pieniä hienoja ansoja joissa sai olla tarkkana. Radan pituus oli muistaakseni 137 m ja ihanneaika 45 s. Aikaa oli siis runsaanlaisesti. Muuta muistikuvaa minulla ei sitten radasta olekaan, lähtö oli ja maaliin tultiin! Suoritusaika 28,13 s ratavirheitä 0, sijoitus 1. Taika on avannut kilpailukirjan tulossivut, vihdoinkin ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Toinen rata oli agirata jonka oli kai suunnitellut tuomariharjoittelija ja hän myöskin tuomaroi radan. Rata oli kivantuntuinen ja sanoisin vaativakin omalla tavallaan. 90 asteen käännöksiä ja yksi 180 asteen käännös kepeiltä keinulle, pitkiä suoria ja hienosti aseteltuja putkia. Taikalla taas vauhtia kuten aina, seuraus kurvit helposti hiukan pitkäksi, keppi/keinu välissä liian hidas valssi ja Taika ehti ohjaajan ohi keinusta, mutta korjasi kyllä sitten hienosti. Siitä rata jatkui miltei suoraviivaisesti muutaman esteen läpi putkelle ja taas ohjaajalta hätiköity putkeen "syöttö" (kielto), kuten niin monasti aiemminkin kisoissa, ja siitä pituudelle ja hypylle, ja taas putkeen. Ja mitä vielä, eikö ohjaaja oppinut putkeen viennistä vieläkään mitään, taas huolimaton ohjaus ja kielto. Uudestaan putkeen ja mallikas loppusuora ja siinä välissä vielä todella hienot ja vauhdikkaat, täydelliset puomin kontaktit. Tulos HYL.

Summa summarum, hieno kisaviikonloppu kaiken kaikkiaan. Molempina päivinä kisajärjestelyt toimivat loistavasti, aikataulut jopa etuajassa, tunnelma välitön ja kannustava, ihmiset iloisella mielellä. Todella hienot järjestelyt taas ATT:ltä. Taika on kuin unelmakoira, kuuntelee tarkkaan ja vauhtia löytyy, en voi olla kuin tyytyväinen, tästä on hieno jatkaa kohti kevään ja kesän agilitykoitoksia.

mAGIcman

 (nyt myös Hangonkeksi)