Oltiin tänään ATT:n kisoissa Turussa. Ohjelmassa oli 2 rataa, jotka olivat Markku Vuorisen käsialaa. Eka rata oli aika suoraviivainen hyppyrata, mutta toisella radalla olikin sitten hieman enemmän mutkia ja ansoja.

Ensimmäiseltä radalta tuli kielto hypyltä, kun Manu juoksi suoran päässä ohitse hypyn (lue: ohjaaja unohti kertoa, että kyseinen hyppy pitäisi hypätä), sekä 10 vp kepeiltä ja 5 vp pituudelta. Yliaikaakin oli 8,54 sek. Tietenkin meillä oli aluksi vielä ilopyrähdys ennen kuin päästiin starttaamaan.. :-) Eli tulos oli 28,54, joka oikeutti sijoitukseen 7./16.

Toisella radalla lähtiessä ensimmäiset 2 hyppyä menivät hienosti, kunnes Manu teki piiiiiitkän kaarroksen ja meni väärään päähän putkea.. HYL. Putken toinen pää oli ihan eri suunnassa ja ei uskoisi, että koira voisi noista kulmista mennä väärästä päästä sisään, mutta mun koira meni.
Kyseinen putki sijatisi hallin etupäässä, mutta jostain syystä Manu pongasi seuraavaksi takaseinustalla seisovan kehätoimitsijamiehen ja rupesi haukkumaan sitä kuin jotain hirvittävän pelottavaa suurta jättiläistä.. Tässä vaiheessa mä kuulen vain yleisön raikuvan naurun ja kuuluttajan kommentit, kun hän oikein höysti Manua, että ihan oikein kuin haukkuu tuolle takaseinustalla olevalle kehätoimitsijalle, kun se on niiiiiiin pelottava. 
Tässä vaiheessa mulla ei ollut muuta tehtävissä kuin ottaa koira kainaloon ja viedä se kahdelle viimeiselle hypylle ja sen jälkeen kotiin.

Kivat kilpailut oli, vaikka vähän mulle jäi hampaankoloon tuosta viimeisestä startista, kun ei oikein päästy edes starttaamaan. Nooh.. ensi sunnuntaina Tampereella revanssi.. :-)

Terveisin, Jaana ja 2 kuorsaavaa cockeripoikaa