Kohti Tamperetta lähdettiin noin klo 6 aamulla ja kellotkin oli muistettu siirtää.

Ekan radan tuomaroi Johanna Nyberg. Mukavan oloinen rata, ei mitään ihmeempiä pahoja kohtia. Putkeen meno oli hypyn jälkeen vähän vinossa linjassa ja siitä napattiin kielto. Virhe saatiin kepeiltä kun en ohjannut tarpeeksi ajoissa ja selvästi. Tulos yliajalla ("yllättävää") 13, jotain ja sijoitus muistaakseni 32/65. Ihanne aika 50s.

Toinen rata oli Markku Vuorisen suunnittelema ja sekin ihan sujuvan tuntuinen. Mutta, mutta. Ohjaajan sähellyksen vuoksi taas kielto ja virhevitonen. Alku meni tarkalleen niin että olin jo ohjaamassa Hallan ekan esteen yli kun yhtäkkiä muistin että olikohan tuomari jo viheltänyt lähtöluvan. Jarrut päälle ja onneks Halla ei hypännyt. Kysyin ratatyypeiltä oliko vihelllys jo tullut ja vinkkasivat että ei. Katsahdus tuomariin kuitenkin kertoi että antaa mennä vaan. No tästä häkeltyneenä en ohjannut tokalle hypylle kunnolla (kielto), kolmannelta hypyltä Halla veti ohi ja meinas hypätä sen väärään suuntaan takaisin, onneks äänen korotus sai sen pysäytettyä. Loppu rata menikin tosi mallikkaasti. Yliaikaa tuli yllättävän vähän alun töppäilyistä huolimatta. Tulos (muistaakseni) 10,67 ja sijoitus 29/62. Ihanneaika 54s.

Harmittaa oma sählääminen radalla! Hö! :)

No, harjoitusta vaan. Niin ja hei! Yksi ylihyvä juttu! Ratojen jälkeen huomasin että vaikka sählättiin niin Halla ei ollu hihassa kiinni! :) Se vissiin ymmärtää etten mä tahallani ole tyhmä ja ohjaa huonosti :)

Johanna ja Halla