Taas tuli nähtyä ja opittua uutta. Varsinkin se että ostan navigaattorin...

Ratoja oli tällä kertaa kaksi ja molemmat tuomaroi Jarmo Jämsä. Molemmat radat ihan suoritettavan oloisia. Mutta mitenkäs sitten kävikään?

No. Eka rata oli loistava suoritus Hallalta vaikka typerä ohjaaja kompuroi ja sähläsi minkä kerkesi. Maaliin päästiin virheittä, tai niin luulin. Tuomari oli antanut jostain vitosen, en kyllä varmaksi tiedä mistä? Luulen että kepeiltä, joissa Halla "luiskahti" pariksi sekunniksi keppivälistä pois. Mutta, se kaikkein hienoin juttu: ihanneaika oli 50s. ja me alitettiin se yli kolmella sekunnilla!! :)) Huraa, ei me ollakaan etanoita. Sijoitus 6/43. Meikäläisten ennätys kaikinpuolin siis. Radalta tuli vain yksi nolla tulos.

Toiseltakin radalta nappasimme vitosen, varmuudella kepeiltä. Taisin jo valmiiksi vähän pelätä keppejä ja ohjaus niille meni sitten jotakuinkin metsään. Kyllä nekin sitten joskus saatiin suoritettua ja loppu rata olikin ihanan soljuvaa ja vauhdikasta :) Yliaikaa vähän yli 4s, ihanneaika 51s. Sija 14/43.

Kisaaminen sujui hyvin mutta oli lähellä ettei jääty Tuulissuolle yöksi kun ei millään meinattu löytää pois. Joo, sen LUULIS olevan helppoa mutta kun ei niin ei. Navigaattori....

Johanna ja Halla