Tänään kaksi agirataa kolmosilla, ensimmäisen radan oli suunnitellut ja tuomitsi tuomariharjoittelija Marjo Heino ja toisella radalla tuomaroi Kari Jalonen.

Eka rata oli suht kinkkinen, useampi hylyn paikka sieltä löytyi, silti mukavan oloinen ja mielestäni ihan suoritettavissa nollan arvoisesti. Tuloslista oli kyllä toista mieltä.. Meikäläinen kämmäsi taas jossain ihan olemattomassa paikassa.. alun koukerot puomeineen, ansaputkineen ja sylikäännöksineen meni hienosti mutta sitten ihan helpossa paikassa Tyyne ohitti hyppyesteen.. hyl.  Vietiin rata loppuun, kepit meni päin peetä ja Tyyne onnistui vielä kertaalleen ohittamaan tuon saman hyppyesteen jolta hylky.. näkymätön este siis ;) No vikahan löytyy taas ohjaajasta joka vaikean paikan jälkeen ohjasi taas puolihuolimattomasti  !!

Toinen rata oli helppo lukuunottamatta ihan lopussa olevaa kohtaa jossa vaadittiin että koira on kuulolla ja hallittavissa eikä tee omia ratkaisuja.. Puomin jälkeen oli melkein suoraan hyppyeste jonka ohi piti vedättää koira putken kauimaiseen päähän ohi siis sekä hypyn että putken toisen pään. Tähän ansaan meni useita koiria.. Tyyneliina teki temput ja otti tälläkin radalla puomin kontaktin hienosti (ihme !) ja kuunteli ohjaajaa joten päästiin maaliin ilman virheitä :) NOLLA ajalla -4,17 ja sijoitus 5./20. Meikäläisen laskuopin mukaan meiltä puuttuu nyt yksi aginolla "SM-kisalippuun". Toivottavasti  keväällä kerkeis jossain välissä kisailemaan, no Noormarkkuun nyt varmaan mutta täytyypi miettiä jos muuallekkin.

Susann