Tuikullahan oli kummia kiputiloja pitkin viime vuotta ja hieronnasta ei ollut apua. Nyt viimeinkin tänään ajaa köröttelin Ventelälle Kankaanpäähän, josko hän kuvaisi Tuikulta selän ja kuopuskoira Töppikseltä viralliset lonkat ja kyynärnivelet. Nyt alkaa meikäläiseltä loppua tekosyyt kisaamisen suhteen, sillä Tuikun selkä oli aivan priimaa. Pitää sitten viedä sitä tietysti jatkotutkimuksiin jos kiputiloja edelleen tulee, mutta ainakin näiltä osin kaikki näytti erinomaiselta. 

Töppikselläkin kaikki näytti hyvältä, lonkat B tai C muodon vuoksi, mutta ainakin ehdottomasti rikottomat. Kyynärnivelissä sama juttu, täysin rikottomat, mutta mallin vuoksi voipi kuulemma tulla ykkösenä takaisin, mutta voivat olla nollaakin. Ainakaan ei missään mitään, joka myöhemminkään muuttuisi nivelrikoksi, joten ei kun agilityesteille.

Sen verran olin onnellinen tuloksista, että kävin maksamassa sen pirskatin lisenssin samantien. Ja kyllä Töppiksestäkin vielä hurja agilitykoira tulee, se osaa jo peräti puomin...