Tuli sitten aloitettua kisakausi 2008 isännän kanssa. Perinteinen Loppiaiskisa (isännälle) WeCAn halli oli kiva paikka aloittaa kisaaminen, eteenkin kun olin jo eilen lämmittelemässä tassujani paikan päällä.

Kisa A: Kati Wala oli tehnyt sujuvan oloisen,  perinteisen 1-luokan radan sopivalla määrällä ansoja, jotka minä jo tottuneena agikoirana huomasin heti. Taisi niistä muutaman huomata isäntäkin. Pari hyppyä ja kääntö puomille, A-este sopivasti hyppyjen edessä muuten "härsynä" (johon en muuten langennut). Puomin alastulo on jotenkin aina niin hidas, joten päätin siitä loikata vauhdilla (5) kääntäen 2:lle hypylle ja putkeen. Putkesta kauniisti A:lle ja alas ( hienot kontaktit, isäntäkin kehui), sitten taas hyppy ja kääntö renkaalle ja taas kääntö hypylle (hei, tähän menee hienosti, ei kun lisää vauhtia). Hypyn takana kepit ja kerralla sisään ja loppuun asti, edessä hyppy ja täyskäännös putkeen, isäntä leikkaa hienosti takana (pakko sanoa, että sillekin tulee hyvä mieli), haltuunotto vaan hiukan hätäinen ja rima alas (5). Siitä sitten putkeen ja pituudelle. Hyvin menee pituuden jälkeen muuri, osui tassu hiukan huonosti ponnistukseen ja yksi kaari alas (5), sitten olikin enää hyppy, jonka isäntä tietysti unohti vauhdin hurmassa kertoa minulle ja vedin ohi (5), otin kevyen kaaroksen hypyn takaa, isännän mukaan ja suoritin hypyn. Tulos 20 vp. aika -13,99. Pika-analyysi, hyvä ja kiva rata, isännän noutamisessa paloi  n. 4 sek.

Kisa B: Sanoin isännälle, että nyt näytetään mistä "Taika syntyy". Tämä olikin kiharaisempi rata isäntä sanoi palattuaan rataan tutustumiselta, mutta sanoi sen kyllä sopivan minulle. Ei muuta kuin radalle, odotin kauniisti hypyn takana (ajattelin antaa vähän etumatkaa), hyppy, muuri linjassa hienosti täyskäännös hypylle ja taas "täykkäri" kepeille, helppoa kuin mikä. Kepeiltä vinosti vasemmalle hypylle, mitä pahusta toi isäntä tekee mun tassuilla, ylimääräinen kieppi (5) ja putkeen. Putkesta keinulle, se meni paremmin kuin koskaan ja sitten hyppy ja hyppy ja kääntö A:lle. Isäntä valssaa A:n edessä ja vaihtaa puolta, minä A:lle. Mitä p.....lettä, isäntä makaa turvallaan ja "vetää lonkkaa" A:n vieressä syvässä montussa, minä alas takaisin (5)ajamaan sitä ylös (täällä on kisat eikä sovi makoilla). Pääsi se siitä sitten tolpilleen hoipumaan ja minä uudelleen A:lle. A:n jälkeen rengas ja kääntö putkeen, isäntä seikkailee puoli pökerryksissä jaloissa eikä päästä putkeen (5) ja tuomarin pilli soi iloisesti 3 kiellon merkiksi hylkyä. No, pääsin sitten putkeen ja sieltä neljä hyppyä (tähden muodossa) ja putkeen. Taas unohdettiin kertoa minulle, että piti mennä putkeen, isäntä viuhtoi vain ylöspäin (taisi nähdä vielä niitä tähtiä, ajattelin). No kun asia näytettiin selkeästi, niin putki löytyi ja loppu olikin kuriositeettia, hyppy, putki, hyppy. Analyysi, pitäisikö hankkia niin  sanottu "kakkosohjaaja", ei taida kunto kestää meikäläisen tassujen menoa kuin yhden kisan verran. Vauhtia oli minulla nytkin kaikesta isännän "jeesaamisesta" huolimatta reippasti alle ihanneajan (videoilta katsoivat ja sohvalla sitä mutisivat).

Kivaa oli ja HARJA teki taas loistavia tuloksia, onnea kaikille minunkin puolestani ja kaksijalkaiset yhtyy onnitteluihin.

PS. Seuraavat kisat vedän ensiviikonloppuna sen verran kaukana, jos se taas sattuu kompuroimaan, niin ei heti kuulu tänne asti.