No, mitähän tähän nyt pistäis.......................................................... kaks starttia tuli tehtyä, joo.
No joo, Sinnallahan on se keinukammo ei siitä mihinkään pääse, Turun kisoissa tossa syksyllä se pelästy keinua oikein kunnolla ja sitä ei oo kovin päästy tässä välillä harjottelemaan. Eilen harkoissa sit oli keinu mutta eipä se paljon auttanut, tai oikeestaan nyt tässä tapauksessa haittas koska kisat oli heti seuraavana päivänä ja Sinnahan ei unohda---.
Ekalla radalla ei ollut onekksi keinua mutta puomille meno kieltäydyttiin (sehän olisi voinut olla keinu) no vaihtamalla puolta ja ilmoittamalla tytölle, tää on PUOMI! (varmaan ymmärsi) sain sen sinne puomille menemään, toinen ohimeno tapahtui A:lla, ei edes kattonu sinne päin vaan paino ohi, no sain Sinnan sit takasin ja tultiin sekin ja päästiin maaliinkin asiti, virheitä siis noilta 10 ja yliaikaa 13.58.

Toisella radalla oli sit se keinukin johon ei tietenkään menty ja annoin mennä ohi, siellä ohiteltiin parit hypytkin jossain vaiheessa, mut sillä ei enää ollu mitään merkitystä kunhan tultiin viimeisen esteen yli.

Eli nyt pää höyryää mitä teen ton koiran kans äh...   taitaa pääsiäiskisat jäädä menemättä kun ei tota keinua nyt pysty tahkoomaan.