Minäkin sitten vuoden tauon jälkeen pääsin taas kilpailukentälle.. tuntui kyllä niin hienolta. :-)

Ensimmäiselle radalle lähtiessä Manu päätti lähteä juosten pois radalta.. Mutta kun kerran ei oltu vielä päästy starttaamaan, niin emäntä haki reippaasti koiran takaisin ja sitten lähdettiin suoritukseen lentävällä lähdöllä. Matkalla tippui rima, kepeiltä kielto ja muuriin osui takajalka. Muuten hienosti maaliin..siis yhdessä emännän kanssa. :-) Virheitä 15/ yliaikaa 7,59 s. Sijoitus 9/15.

Toinen rata olikin sitten hieman mutkaisempi ja keinu aiheutti kovasti päänvaivaa, kun eilisissä treeneissä keinu kolahti liian lujaa ja aiheutti vähän ressiä Manulle. Rata kuitenkin mentiin hienosti yhdessä kokonaan lävitse. Keinu mentiin todella hitaasti, mutta pääasia, että Manu uskalsi suorittaa ko. esteen. Ohjaaja taisi vähän huijata Manua keinulle mentäessä ja huusi "puomi", joten Manu taisi mennä puoleenväliin keinua vähän niinkuin vahingossa. Ainoa virhe tuli muurilta, kun Manu juoksi ensin muurin ohitse. Virheitä 5 / yliaikaa 23 s. Sijoitus 8/14.

Onnittelut vielä kaikille muille mukana olleille.. Kaikki tekivät hienoja ratoja ja ne on taltioitu videolle, joita voidaan sitten seuraavassa illanvietossa katsella. :-)

Terveisin, Jaana