Ylöjärvenkoirakerho järjesti tänään kisan jossa ykkösuluokille oli tarjolla kaksi starttia. Tuomarina kumpaisessakin toimi Kari Jalonen.

Jo muutaman viikon olin nähnyt mielessäni kisatilanteen jossa en saa Hallaa startissa liikkeelle ja/tai se jää syömään/haistelemaan radalta mahdollisesti löytyviä hevosten aikaansaannoksia... No, onneksi nuo jännityksen aiheet osoittautuivat aiheettomiksi ja Halla oli reipas ja yhteistyö sujui hyvin.

Ekalta radalta kielto hypyltä. En tajua miten se bongasi Lassin kaukaa yleisöstä ja sen takia keskittyminen kai herpaantui ja olin itse niin jännitynyt etten tajunnut ollaa 100% valppaana :) Loppu rata meni virheettömästi mutta yliaikaa tuli 6,13 ihanne ajan ollessa 50s. Eli  hyväksytty tulos 11,13 ja sija 12/24.

Toiselta radalta vitonen puomin ylösmeno kontaktilta ja kielto putkesta. Putken pään takana oli palkinto pöytä ja vissiin jotain koiranruokasäkkejä... Moni koira meinas mennä hakemaan palkintoja ennen radan loppuun suorittamista :) Eli siis olis pitäny varmistaa toi putkeen meno paremmin. Loppu rata ok. Paha kepeille menokin sujui hienosti. Yliaikaa tuli (taas) 5,92 ihanneajan olessa 48s. Mutta hyväksytty tulos 15,92 ja sija 8/26.

Hyvillä mielin saimme lähteä kotiin. Suurimmat ilonaiheet tänään olivat virhettömät keppien suoritukset ja Hallan reipas olemus. Muistelisin että Halla on joskus radalla nopeamminkin mennyt joten eiköhän sekin asia joskus saada kuntoon :)

Johanna ja Halla