Aamulla kun aloin pukea lämpimiä verkkari+tuulipukuvermeitä päälleni huomasin että ohhops, olin unohtanut koko kerraston illalla pesukoneeseen.. Meikäläisellä kun on todella onneton vaatekaappi eikä varaverkkareita ollut.. pitäskö jäädä kotiin kun sataakin.. No löysin jotkut onnettomat housunkorvikkeet ja piilaritkin sain pitkähkön yrittämisen jälkeen silmiini joten ei kun matkaan.

Tuomarina tänään oli Asko Jokinen, vielä yksi syy minkä takia olis voinu jäädä kotiin ;) Eka rata oli mun mielestä vaikeahko ja puomi oli tietysti siinä kahteen otteeseen. No puomista yllätysyllätys selvittiin tällä kertaa ilman virheitä mutta sitten kepeille vienti epäonnistui, siintä kielto. Toinen virhe tuli keinun alastulolta kun Tyyne hyppäs sivuun, sen analysoin johtuneen siintä kun keinu oli asetettu menevän päin seinää. Sekuntteja tuhraantui pariin kamalan pitkään kaarteeseen ja keppisählinkiin, aika kuitenkin alittui -1,78 ja sijoitus 7. Tällä radalla ei tullut medeille yhtään puhdasta nollaa.

Toinen rata tuntui rataantutustumisessa yllättävän mukavalta ja jouhevalta. Tyyne varasti lähdössä mutta onneksi sain elikon käsiin vaikka juuri alussa oli tosi kutsuva "ansaputki". Radalta ei virheitä joten tulos NOLLA. Vauhti ei ollut ihan parasta Tyyneä mutta kuitenkin hienosti aliaikaa -3,81 ja sijoitus se tosi ärsyttävä neljäs ;) Tänään tuntui ettei meidän välinen kontakti/punainen lanka ollut sitä aivan parasta mutta ihan tyytyväinen täytyy olla päivän saldoon :) Nyt sitten mietitään oliko nämä vuoden viimeiset startit vai vieläkö jonnekkin jaksaisi..

Susann