No niin, nyt on kisakirjassa toinen 0 ja se tuli ekalta radalta. Rataan tutumisessa totesin sen olevan ihan hyvin vietävissä jos vaan saan Sinnan liikkumaan. Hilkuilla tuo nolla oli kun Sinna meinasi mennä putkeen (putki ei siis kuulunut tässä kohtaa rataa kuvioihin) sain kuiteskin pelastettua aivan viimetipassa, toinen kohta oli kun täytyi käydä kattomassa mikä paperi kehätyöntekijällä oli kädessä ja sen jälkeen piti mennä pituudelle, luulin jo ettei pysty hyppäämään kun ei ollut lainkaan vauhtia, mut onneks sen yli päästiin, saatto olla muutakin mut ei niistä jää loppujen lopuksi paljon mieleen.

Toinen rata oli hiukan kinkkisempi, mut ei mitenkään paha, tällä radalla Sinna taas väläytti sitä mitä se parhaimmillaan osaa ja vauhtiakin oli ihan mukavasti radan loppupuolelle asti, siellä otettiin puomilta kielto. Tajusin heti kiellon tultua että olis pitänyt ottaa puomi toiselta puolelta (olisko sitten mennyt jää arvoitukseksi), kuitenkin tuo miten puomille menon suunnittelin olisi pitänyt ehdottomasti tehdä Taran kanssa, mutta Sinna on vähän eri juttu ja se todennäköisesti luuli mun vievän sitä keinulle. Siis toiselta radalta 5 ja yliaikaa tuon kiellon takia 1.12 joten ilman puomillemeno kamppailua olisi pystytty hyvinkin annettu aika alittamaan.

Kisakausi on sit ohi tältä vuodelta ja saldo erinomainen joten hyvä jäädä tauolle ja kun yksi nolla vielä puuttuu on tavoitettakin keväälle jäljellä  vauhdin ja innostuksen lisäksi.

Tuula

ps. Kiitos vielä Pasille vinkistä valssata ennen keppejä, hienosti toimi.