Mekin päätimme osallistua Liedon kisoihin, kun siellä oli 3 kisaa tarjolla. Kuten varmaan moni muukin ajatteli, tuntui että 3 kisaa on vähän liikaa. Toisaalta meille tuli paras tulos viimeisessä kisassa.

Eka kisan ohjasi Reija. Nipsua tuntui kiinnostavan vaan hajut ym. joten rata lopulta päättyi siihen että Reija nosti Nipsun tuskaantuneena radalta pois.
Seuraavat radat ohjasin minä (Merja). Radan ensimmäinen ansa, putki kahden hypyn jälkeen oli kohtalomme. Kyllä sitä pelkäsinkin, etten saa Nipsua kääntymään, putkihullu kun on. Ja sinne se sitten meni huudoista huolimatta. Mutta muuten rataan olin ihan tyytyväinen, Nipsu kuunteli ja vauhtiakin saatiin aikaiseksi.
Kolmas rata oli sitten aikamoinen! Ajattelin rataa opetellessani että jaahas jatketaan samaan malliin hylyllä kuin edellisessä eli kolmanneksi oli pussi ansana samalla tavalla. Sain sen kuitenkin pelastettua ja enkä edes muista kuinka monta kertaa oli vähältä piti tilanne joko hylkyyn tai virhepisteille, mutta uskokaa tai älkää: ei virhepisteitä! Yliaikaa noille kommelluksilla saimme melkein 11 s. Nyt meillä olisi sitten hyvä opetusvideo, miten voi saada 0vp todennäköisellä hylkyradalla ;-)
Kivaa kuitenkin oli sateesta huolimatta eikä vähiten sen vuoksi että siellä oli kivasti omaa porukkaa!