Sunnuntaina oli kolmosille kolme starttia ja osallistuttiin joka lähtöön. Ensimmäinen rata oli Kari Jalosen käsialaa, rata oli mukava juoksennella joskin meikäläisen inhokkieste puomi oli siinä kahteen kertaan. Suht jouhevasti suoritettu alkurata, puomi meni ensimmäisellä kerralla mainiosta mutta toisella kerralla hypättiin kontaktin yli. Toinen virhe tuli aalta kun Tyyne-neiti ei irronnut aalle käden huitaisusta vaan seurasi kiltisti kättä reiteen. No käveltiin sitten aalle ja näytin sitten uudestaan tämän ei niin näkyvän esteen Tyynelle (helpostihan tuon ohittaa!), vaikeahko loppusuora sujui hyvin. Aikaa paloi aa-hässäkässä,  isoissa kaarteissa ja kerran meinasi irrota väärälle esteelle, aika -1,60 ja niitä virheitä 10, sijoitus 14.

Toinen rata oli Salme Mujusen helponoloinen ja selkeäpiirteinen agirata jolla oli vain yksi kontaktieste, keinu. Tähän rataan ei oikein kommentoitavaa, se meni sujuvasti, ehkä olis voinu itse liikkua nopeammin. Tuloksena puhdas NOLLA ja sijoitus KOLMAS :) Aika -17,76. Olipas mukava päästä välillä palkintopallille, on harvinaista herkkua meille keskitason tallaajille !

Kolmas rata, hyppäri, vaikutti todella pahalta.. Maksit olivat radalle ensimmäisenä, epäonnistumisia tuli  paljon mutta yleisö ja kisaajat ottivat hienosti haastavan radan vastaan ja oli oikein mukava katsella koirakkojen menoa, tunnelma oli mainio. Rata oli ainakin tulosten perusteella medeille ja mineille helpompi mutta meikäläistä kyllä kylmäsi lähteä radalle ja oli jo valmiiksi "peli menetetty" olo.. No alussa oli kaksi putkea suorana josta ekan jälkeen olis pitäny saada koira hypylle mutta mitä vielä, Tyyne sujahti häntä suorana sujuvasti seuraavaan putkeen ja hylky. Tämän jälkeen sain koiran vähäks aikaa vielä hanskaan mutta kun tultiin uudelleen tähän kaksi putkea peräjälkeen (teki taas hylyn viilettäen ne molemmat putket vaikkei pitäny..)  niin homma karkasi totaalisesti käsistä, loppu aivan katastrofaalista..

Tuli onneksi koettua onnistumisenkin iloa, mukava päivä, hyvää seuraa :) Tulokset täällä.

Susann