Tampereella oli yksi virallinen startti Leena Rantamäki-Lahtisen tuomaroimana. Rata oli ihan kiva ykkösten rata, ei mitään vaikeita koukeroita. Radalta löytyi vissiin kaikki muut esteet mitä mahdollista paitsi ei pöytää. Rata meni sujuvasti, vauhtiakin oli suht hyvin eikä Siiri sooloillut eikä seurustellut yleisön kanssa tällä kertaa ;) Tuloksena puhdas NOLLA ja eka merkintä kilpailukirjaan :)) Aika -6,22 ja sijoitus hienosti KOLMAS /20. !!

Tampereella ratkottiin myös hoffien agi-mestaruus epävirallisella hyppyradalla. Rata oli tietysti jo kinkkisempi, mitään kauhean pahoja paikkoja ei ollut mutta otin tietoisesti pari riskiä; kepit väärältä puolelta ja putkella yritin takaaleikkausta... No virheet tulivat kepeiltä loppuosassa, syöttö meni hyvin. Toinen virhe tuli putkelta, kielto, kun ei se Siiri kestäny vielä takaaleikkausta. No tulipa ainakin riskeerattua, mutta tokihan siinä sitten hoffimestaruus mitalit jäivät saamatta !! Eli tulos 10 ja yliaikaa ??  sijoitus lienee 7/9. Päivitän tarkan tuloksen kun jostain se selviää. Tyytyväinen olin päivään, Siiri-neiti jaksoi kuunnella ohjaajaa hienosti eikä haahuilua nähtävissä :)

Nyt jäämme odottelemaan juoksua ja toivottavasti pentuja ja palaamme agikentille aikasintaan ehkä joskus enskesänä, Susann