Arvoin pitkään, jaksaisiko syysloman lopuksi ajaa Lietoon yrittämään kolmea starttia vai kisatako yksi ainokainen Helsingissä. Helsinki-päätös oli oikea, ei oltais jaksettu Lietoa.

Kisat järkkäs HSKH, paikka Purina ja tuomari aina mut hyvällä mielelle saava Leena Rantamäki-Lahtinen :o) Kariluodon Sari kouli meitä perjantaina, tehtiin omaa agiharkkaa lauantaina Vantaalla, missä myös lenkkeiltiin aussiepoika Egilin kanssa. Eikä meen majapaikassa eli mun veljen luona voi Pips nukkua kunnolla ennen kuin pojat on yöunilla. Pippa oli siis sopivan väsynyt ja ohjattavissa :O) Oltiin kai viidenneksi viimisiä, joten piti odottaa hiukka.  Rata oli kiva: ei liikaa juoksemista (määkin väsynyt), sopivasti ansoja, koiksu sai irrotakin ja sopivasti kieputusta meen makuun. Alkurata meni aika sutjakasti, lopussa vähän herpaannuin. Aika oli pari sekkaa alle ihanneajan eikä virheitä. Sijoitus viides 29 koirasta. Nyt on koossa kaks nollaa hyppäriltä ja kuus agiradalta ;oD

Radan jälkeen sain kommenttia, että Pippa on ihan loistava. Mää oli varsinkin lopussa myöhässä, mut silti Pip tekee mahtavaa työtä ja vielä pikkusen hidastaa vauhtia, että mää kerkeisin antaa ohjeet ;o) Mahtava nassi se onkin!
Maria