Nyt on käyty tsekkaamassa agikisat Tampereella maneesissa. Sinnalle tää oli hiukan outo ympäristö hajuineen ja hui kauhistus niitä isoja ruskeita nelijalkaisia joita ei oo ennen nähty ja ne näyttikin tosi pelottavilta Sinna mielestä, kun sai sellaisen hysteerisen haukkukohtauksen et tärisi vielä vähän kohtaamisen jälkeenkin.

Rata mentiin varovaisesti välillä haistellen, putken jälkeisen aidan taakse jäätiin pällistelemään ja tarvittiin kaksi kehoitusta ennen kuin sieltä tultiin yli (jälkikäteen mietin että samanlaisessa kohdassa kaaduin Noormarkussa, odottikohan se että menen rähmälleni), tästä siis vitonen ja toinen vitonen pituuden jälkeiseltä aidalta, tuli aidan sivuun (tässäkin jälikäteen viisaana huomasin että ohjasin ohi) eli tässä kohtaa toinen vitonen yhteensä siis 10, yliaikaa saatiin kaikessa haistelussa seisoskelussa ym. kulutettua 13.62 joten lopullinen tulos oli 23.62.

Taran rataa jännitin. mutta kun huomasin ettei rata ollut vaikea ja tiesin tarkkaan miten ohjaan rauhoituin. Tara vaan taisi käydä vähän ylikierroksilla kun oli saanut odottaa aamupäivästä asti omaa vuoroaan, heti lähdössa varasti, en ehtinyt edes kunnolla ensimmäisen esteen taakse kun jo lähti, pasmat hiukan sekos mutta onneks sain sen kääntymään toiselle esteelle ja matka pääsi jatkumaan, rataa mentiin ihan mukavasti takareunan hypyille asti, mut siellä nenä otti pariin otteeseen hajuja niin että pari hyppyä meni turhan pitkäks, sain onneks kummallakin kerralla Taran takaisin, sit tehtiin uskomaton juttu joka osoitti että tosiaan ylikierroksilla mennään Tara teki komean lentokeinun! joten siitä vitonen, loppusuora meni taas erinomaisesti. Tulos siis 5 ja yliaikaa noista haisteluista 1.92, lopputulos siis 6.92 joten olen aivan tyytyväinen ensimmäiseen kolmosen kisaan. Lisäksi Tarasta tuli Spanieliliiton maksien agilitymestari 2007, saimme komean kiertopalkintopokaalin (laitan kuvan jossain vaiheessa) ja vielä itselle jäävän pokaalin.