Tässä täytyy nyt ekaks ihmetellä. käsittääkö nuo koirat ihan tosissaan sen mitä niille sanoo?? Sanoin perjantai-iltana että saavat hankkia itse ruokansa viikonloppuna kun itse unohdin käydä ostamassa heitille ruokasäkin, nyt ruokaa on sit 9 kiloa, siankorvat ja puruluut jälkiruuaksi . . että silleen.
Sinna hankki tänään pari pussia ruokaa Taran eilisen pussin lisäksi ja ollaan lisäksi testattu saman viikonlopun aikana kaikki palkintokorokkeen tasot.

Sinna teki molemmissa lähdöissä puhtaat radat, mutta yliajalla. Ekalta radalta +3.47 sijoitus toinen ja tokalta +3.80 sijoitus kolmas, eli pidimme HARJA:n mainetta yllä palkintopallilla : )

Täytyy todeta että edistystä näyttää tapahtuvan joka startin jälkeen, mutta jonkun täytys olla piiskaamassa mua että luottaisin tuohon koiraan, nytkin ekalta radalta olis saattanut tulla hyväksytty aika, mutta kun mun täytyy mennä käsineni sorkkimaan ja viemään sitä kepeille vaikka olis menny sinne ihan itse, nyt sit jäi ihmettelemään et mitä?? saanko mä mennä tonne?? vai en?? ja lopulta mentiin kepit tosi varovasti ja hitaasti.

Toisella radalla oli keinu jota etukäteen jännitin, Sinna meni sinne kyllä ja kun se kolahti maahan hyppäs siitä sivuun, oli kyllä silloin kontaktilla eli ei virhettä, mutta jäi siihen sit vaan ihmettelemään uskaltaako jatkaa. Sain sen sit kuitenkin mukaan ja seuraavaksi pelkäsin ettei mee puomille kun pelästy sitä keinua, mutta jee tässä tulee ONNISTUMISEN ILOA! meni puomille vaikka varovaisesti., joten kyllä tästä on hyvä jatkaa.

Tara jatkoi eilistä nolla-linjaa ekalla radalla ja sijoitus 4 toiselta radalta HYL hyppäs renkaan välistä, mitä ei oo kovin usein tehnyt. Muuten Taran kanssa oli ihana tehdä tänään rataa oli niin sujuvaa ja oli koko ajan kuulolla, en osaa sanoo muuta vikaa kuin ohjaajan hitaus. Toinen rata tuntui vielä sujuvammalta kuin eka, johtuen ehkä siitä että pystyi lähettämään Taran putkille ja pääsi itse vähemmällä liikkumisella.