Juoksujen ja sen takia pienen treenitauon jälkeen, oli taas aika käydä kisaamassa.  Minulla oli ihan hyvä fiilis.  Aurinko paistoi ja sadepilvet pysyivät kivasti poissa koko kisapäivän ajan.  Raumalla on muuten aina mukava käydä, myös tänä päivänä vaikka "suurteokset" jäivät tekemättä radalla...

Pertti Siimes toimi tuomarina ja ratoja oli tarjolla kaksi sujuvaa kappaletta kolmosten koirakoille, toinen agi, toinen hyppäri.  Agi-rata tuntui mukavalta kunnes huomasin, että Lena-Pinja-tiimin yhteystyö ei ollut juuri ihanin tänä päivänä.  Ohjaaja liikui kuin "tompelo" peukalo keskellä kämmentä ja koira ihmetteli ja kysyi neuvoja haukumalla sekä puremalla pari kertaa...  Selvisimme jollain tavalla maalin saakka 10:llä virhepisteellä sen jälkeen kun olimme ohittanut keinun sekä "tanssinut" sen ympäri ainakin kerran tai kaksi... :)  Se seikkailu vei myös hirveästi aikaa ja loppusijoitus oli 15./19.  En ollut tyytyväinen ja taas nyplääminen kuulosti erittäin hauskalta harrastusvaihtoehdolta... :)

Toinen rata oli siis hyppäri ja se ei ole meidän vahvaa puolta, koska meiltä puuttuu vauhti.  Lisäksi starttasin ekana ja oli vain pakko luottaa omiin ratakuvioihin ja yrittää juosta kuin "pieni eläin".  Ja, hupsis!  Yht'äkki koira ja ohjaus kulkivat kuin juna radalla ja teimme 0-radan hieman yliajalla, mutta aika riitti kuitenkin meidän kolmanneksi SM-nollaksi!  Sija 8./18! 

Pinjalla ja (erityisesti!) minulla on vielä paljon töitä ennen kuin onnistumme kunnolla - jos se edes tapahtuu.  Huippuohjaajat ja heidän samankaltaiset koirat ovat ihan omassa luokassa ja olen taas tänään saanut ihailla heitä.  Tärkeintä on kuitenkin kuten aina, että muistaa oma "onnistumisen ilo"!  Tänään se oli kaksi asiaa mitä jäi mieleen - Pinja jäi odottamaan starttipaikalla ja otti puomin kontaktin!  Toisin sanoen, olimme kuitenkin omalla voiton puolella! :)

Lena