Kaunis kisapäivä Liedossa ATT:n kisoissa on takana ja nyt palautellaan ajatuksiin kisapäivän tapahtumia. Eikä vähiten sen takia, että lopultakin alettiin saada tuloksia ja niin komea "hylkyputki" katkesi. Tosin oli hienoa vihdoin saada tulos, 14 hylkyä putkeen alkoi syödä ohjaajan uskoa, Taikassa kun kapasiteettia riittää.

Kisa 1 oli siis Eija Berglundin agilityrata, sanoisin 1-luokan radaksi yllättävän paljon ansoja ja vaikeita kulmia, putkea A:n alta jne. aikaa toki oli, kuten tuomarikin sanoi, sunnuntai kävelyn verran, 59 s. Taika lähti vauhdikkaasti kuten aina ja ohjaaja mukana, alku meni suhteellisen hienosti, mutta sitten puolessa välissä putkeen mennessä ohjaaja "koukkasi" hieman liian aikaisin ja Taika merkkasi A:n ja hylyn. Loppu rata mentiinkin sitten mallikkaasti.

Kisa 2 oli myös saman tuomarin agilityrata ja vaikeudeltaan samaa luokkaa kontaktiesteineen ja keppeineen. Radan loppuosalla oli tiukka kepeille meno suorasta kulmasta mikä onnistui liian hyvin ja ohjaaja ei vienyt pujottelua loppuun asti, josta viitonen. Kepeiltä heti täyskäännös putkeen takaleikkausella loistavasti ja putken jälkeen jälleen kolmella hypyllä täyskäännös keinulle, josta kolmannen hypyn ohjasin ohi , en antanut riittävästi tilaa ja siitä viitonen. Keinu loistavasti "nippanappa" ja viimeinen hyppy maaliin. Sijoitus 11. 10 virhepistettä aika -7,72 s.

Kisa 3 hyppyrata, tuomari Johanna Nyberg, vauhdikas tosi kiva rata. Pitkää suoraa ja rengas ja muuri kahteen kertaan. Toiselle putkelle syöttö huolimaton ja Taika ohi, 5 virhepistettä ja muutama sekuntti hukattiin aikaa ja siitä kepeille ja muuri ja rengas toiseen kertaan, tiukka "vinkkeli" käännös ja hyppy ja rima alas, 5 virhepistettä lisää. (Ohjajaa hätiköi hypyn jälkeiseen putkeen syötön kanssa.) Loppu osa helppoa ja vauhdikasta. Sijoitus 8. 10 virhepistettä aika -7,36.  

Analyysi, hiukkasen alkoi ohjaajaa "pänniä" huolimaton ohjaus, mahdollisuudet oli vaikka mihin ja Taika kuunteli todella hyvin ja ajat miltei ylivoimaisia, vaan ei auta selittely.

Kellykin kävi jäähdyttelemässä, mutta "mummolla" alkaa voimat huveta eikä menty edes rataa loppuun, siis hylky. Kelly alkaakin siirtyä eläkkeelle nauttimaan olostaan ja kannustaa vain toisia. Saatta olla, että ATT:n kisa jäi Kellyn viimeiseksi viralliseksi kisaksi, aika näyttää.

Nyt tähdään TSAU:n  06.10. kisoihin taas tuloksia (lue nousu nollia) hakemaan!

mAGIcman ja "Taikakone"