Ensimmäinen startti oli Sinnan hyppyrata ja rataan tutustuminen alkoi jo klo 8 joten aikainen herätys oli tälle aamulle. Rata oli ihan kiva eikä mitenkään vaikea, mutta Sinna oli ihan "tahmee" siihen ei saanu oikein eloa millään joten rataa mentiin sitten siihen tahtiin, keppejä ei menty siltä puolelta miltä olin ajatellut ja niinpä jouduin tekemään ohjauksessa jyrkän takaaleikkauksen että saisin Sinnan renkaalta putkeen ja jalka joutui sellaiseen asentoon että kauhee kipu iski tohon jalkaterään (eli juuri siihen kuntoutumassa olevaan jalkaan), menin kuitenkin radan loppuun vaikka ei se ihan helppoo ollut, virheitä tältä radalta 10 ja yliaikaa 14.72.

Tässä välissä napsittiin särkylääkettä ja venyteltiin jalkaa ja hierottiin ym.
Toiseen rataan tutustumiseen jälkeen harkitsin jättäväni radan väliin niin kipeältä jalka tuntui, mutta onneksi kuitenkin jatkoin kisaa ja Sinnalle tuloksena eka 0, hip hei!

Taran agirata oli kivan tuntuinen, mutta kun tuo kipeä kontti nyt harasi vastaan en voinut oikein kunnolla juosta ja täytyy myöntää että kipu haittasi rataan keskittymistä joten virheitä tuli rutkasti,.tulos HYL. Hyppyrata oli ihana, siinä oli alussa mukavaa pyöritystä välissä taas mentiin ja taas pyöritystä, ikävä kyllä tuo jalka taas harasi vastaan enkä uskaltanut ottaa noita käännöksiä ja pyörityksiä kuin ihan varovasti joten aikaa niissä meni ja virhe okserilta kun en pystynyt juoksemaan, niin Tara joutui hyppäämään sen pienestä kulmasta ja rima tippui, joten tulos 5  ja yliaikaa 7.06.

Pasi on kyllä oikeassa ei olisi vielä pitänyt tän jalan kanssa lähtee kisaamaan, mutta kun on kerran ilmottautunut niin ... nyt sit kärsitään.

Paikka oli mukava joten jos siellä toistekin kisoja järjestetään, suosittelen oikein lämpimästi ja tosiaankin järjestelyt toimivat moitteettomasti.