Kisaraportteja kirjoitellessa saa aina hyviä uutisia. Minulla vain tuntuu tulosten suhteen olevan aina samaa kerrottavaa, "Länsi rintamalta ei mitään uutta", kevyt käännös, kaksi hylkyä. En silti voi todeta muuta kuin, että Taika on mennyt aimo harppauksin eteenpäin kaikessa kesän aikana. Tytön voi jättää esteiden taa, ja se odottaa todella kiltisti, kuuntelee käskyjä, jos niitä saa ja menne "taikatuulen" lailla radalla.

 Tänään oli vuorossa jälleen Vesa Sivosen agility-rata ja Katariina Wirkkalan hyppy-rata, todella kivoja ratoja, kaikki mahdollisuudet tehdä tuloksia, mutta kun vielä on ohjauksessa opittavaa. Taika toki yllätti monella tavalla positiivisesti tänäänkin, joten oikeastaan pelottaa se päivä kun kaikki yht´äkkiä toimii yhteen.

 Lempäälässä oli muuten loistava ratapohja koulun kentällä, aikataulut piti, oltiin jopa etuajassa ja järjestelyt olivat huippuluokkaa, todella hienoa.

 Onnittelut Tuulalle, jonka oikeastaan olisi kuulunut kyllä olla kotona lepäämässä ja kuntoutumassa toipilaana. Teitte todella hienoja tuloksia kaikki kolme. Kiitos Lenalle, joka ei voinut startata Pinjan kanssa tänään ja että tsemppasit taas Taikaa ja minua! Nyt kohti seuraavia kisoja!

Onnistumisen iloa!

PS. Lukekaa seuraavaa ASB-lehteä tarkkaan, voi olla jotain mielenkiintoista!

"Magicman"