Vihdoinkin Kia-Emilia pääsi kisaamaan Hetan kanssa. Kisat oli WeCa:n epäviralliset. Ilmoitimme tytöt ennakkoon mölleihin ja 1-luokkaan.

Elämänsä ensimmäisissä kisoissa ja ekassa startissa mölleissä Kia-Emilia ja Heta nappasivat ykkössijan nolla radalla, -5,91 ajalla.

1-luokassa tytöt sijoittuivat kolmansiksi. Virhepisteitä 5 = kieltäytyminen muurilla, aikaa kului paljon, mutta ei tullut enempää virheitä.

Näistä upeasti menneistä radoista ja hyvistä sijoituksista innostuneena tytöt ilmoitettiin vielä avoon. Molemmat oli jo vähän väsyneitä pitkästä päivästä, mutta yhteistyö sujui hienosti loppuun asti. Sijoitus 2. ( vain kaksi sai tuloksen ansoja sisältäneellä radalla ) kieltäytyminen tuli hypystä ja kepeiltä 5 virhepistettä. Aikaa kului taas yli ihanneajan, mutta hyväsytty tulos.

Joka kisan jälkeen palkintopallille => VÄRISUORA! 

Radoista äiti ei pysty enempää kertomaan kun tarkkaili jännittyneenä työskentelyä autosta käsin. Keli oli hyvä, aurinko hymyili kilpaa tyttöjen kanssa, seurakaverit kannustivat ja rohkaisivat uusia kisailijoita mahtavasti.

Koimme ja näimme todellista ONNISTUMISEN ILOA!