Vähitellen aletaan toipua rankasta kisaviikonlopusta. Viisi starttia on aika raju määrä. Sunnuntaina alkoi olla varsin väsynyt olo.

Pipan A-, B- C- ja D-kisoista tuli siis tulokseksi hyljätty. Syynä oli joka kerta ohjausvirhe, radan unohtaminen tai muu vastaava moka. Erittäin onnistuneita ja hyväntuntuisia osia noillakin radoilla oli useampia. Ja Pippa tekee aina töitä niin hyvin kuin osaa :o) Vauhdin hurmassa saattaa hienosäätö unohtua, mutta siihen voi luottaa kyllä täysin :oD Kari Jalosen tuomaroimassa E-kisassa sitten tapahtui ihme. Ohjaaja ei onnistunut sabotoimaan taitavan koikkusensa suoritusta ja tehtiin virheetön rata!! Vauhtia oli reippaasti, koska sijoitus oli eka ;o) Ohjaukseen olen siksikin tosi tyytyväinen, että lähes kaikki koirat luistelivat ja monet kaatuivatkin ruokottoman näköisesti liukkaalla ruohokentällä, ja me pysyttiin pystyssä ;oD Turhan laajat ohjauskaaret olivat kerrankin hyvästä.

Kiitos viikonlopusta kämppiksille ja koko agisakille, sekä kerran vielä paljosti onnea kaikille onnistuneista hauskoista agiliitelyistä ;oD Eiköhän oteta uusiks ;o)
Maria